Vraagt u zich af of het op dit moment veilig is een bezichtiging te doen in verband met het Coronavirus? Wij vertellen u graag op welke wijze wij op dit moment met het virus omgaan en hoe wij dit zo veilig voor u en onze medewerkers doen. Ook vertellen we u graag meer over de mogelijkheden om het huis via videobellen te bezichtigen. Hier lees je meer.
funda NVM MVA NWWI 0299 - 20 08 08, op werkdagen bereikbaar tot 17.30 uur   •   info@HRmakelaars.nl   •     WhatsApp ons! 06 - 19 10 12 86 0299 - 20 08 08 Contact Klantenintranet »
Volg ons op:

Coronavirus en bezichtigingenHet coronavirus en de mogelijke gevolgen hiervan zijn op dit moment het gesprek van de dag.

We begrijpen dat u op dit moment duidelijke afwegingen maakt wat u wel en niet doet en welke risico's hier voor u of een ander aan kleven.
Om die reden vertellen wij u graag welke maatregelen wij op dit moment nemen en wat eventuele mogelijkheden zijn, mocht u liever niet een woning live willen bezichtigen.

Maatregelen die wij nemen

Om te beginnen zullen wij ons aan de richtlijnen van het RIVM houden en we verwachten van u dan ook dat u zich daar ook aan zult houden.
Dit betekent dat:
-       We geen handen zullen schudden
-       We afstand van elkaar zullen houden gedurende de gehele bezichtiging. We houden hiervoor 1,5 meter aan.
-       We zullen beiden bij aanvang van de bezichtiging onze handen wassen en raken beiden zo min mogelijk dingen in huis aan tijdens de    bezichtiging.
-       We zijn gewend om uw jas op te hangen, maar verzoeken u dit nu zelf te doen.
-       We zijn gewend samen een kop koffie te drinken, onze makelaar zal zijn/haar handen wassen voor het zetten van de koffie.
-       Aan het einde van de bezichtiging heeft u weer de mogelijkheid om uw handen te wassen.
 
Ook willen we u vragen om, indien u op dit moment gezondheidsklachten heeft, dit van te voren aan ons door te geven. De afspraak kan dan helaas niet door gaan.
Wanneer u recent in één van de risicogebieden bent geweest, willen we dat ook graag voor de afspraak van u horen, de afspraak kan dan helaas niet door gaan.
Onze medewerkers hebben aangegeven op dit moment geen gezondheidsklachten te hebben, anders zouden ook zij thuis gebleven zijn.
 

Liever geen live bezichtiging maar wel interesse?

We zullen er werkelijk alles aan doen om deze bezichtiging tot een zo prettig mogelijke ervaring voor u te maken.
Mocht u zich hier toch oncomfortabel bij voelen, dan bieden we u de mogelijkheid om via video bellen door het huis te lopen.
Onze makelaar zal u het huis dan via FaceTime of Whatsapp video rondleiden. Bij het maken van de afspraak kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan namelijk tijdig voor een stabiele internetverbinding voor u. U kunt dan op afstand meekijken. Bijvoorbeeld vanuit huis. Natuurlijk neemt de makelaar ook bij deze manier van rondleiden ruim de tijd voor u en kunt u vragen over het huis direct stellen.
 

Vervolgstappen bij interesse in het huis

Mocht u verdere interesse in het huis hebben, dan zullen we er ook alles aan doen om de verdere afhandeling digitaal en op afstand (met de mogelijkheid van video bellen) met u te regelen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de koopakte digitaal te ondertekenen.
 

Geen open huis

Wij werken altijd  uitsluitend met privé bezichtigingen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat er andere mensen in het huis rondlopen.

Bekijk onze video:

Laura nam voor de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) een video op waarin ze vertelt wat wij op dit moment doen om verspreiding van het Corona virus te voorkomen. Een gedeelte was op 25 maart op tv te zien in Goedemorgen Nederland op NPO1. Bekijk hier het volledige verhaal:

Ik heb nog een vraag:

Wellicht heeft u nog een vraag. Wij beantwoorden deze graag voor u. Via onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen. We zullen uw vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Naam: *
E-mailadres: *
Telefoonnummer: *
Plaats: 

Bekijk alle makelaars >

Kies je makelaar

Richard Herlé
T 06 - 22 669 047
E Richard@HRmakelaars.nl
Laura Herlé-Ruys
T 06 - 33 990 100
E Laura@HRmakelaars.nl
Michael Snoey Kiewit
T 06-41149576
E michael@HRmakelaars.nl
Mariska Beentjes
T
E info@hrmakelaars.nl

Neem contact op


HR Makelaars Purmerend
Sydneystraat 4, 1448 NC Purmerend
T 0299 - 20 08 08
E info@HRmakelaars.nl

HR Makelaars Amsterdam
Kraanspoor 50, 1033 SE Amsterdam
T 020 - 22 99 474
E info@HRmakelaars.nl
Ga naar de contactpagina >

Neem contact op


HR Makelaars Purmerend
Sydneystraat 4, 1448 NC Purmerend
T 0299 - 20 08 08
HR Makelaars Amsterdam
Kraanspoor 50, 1033 SE Amsterdam
T 020 - 22 99 474
E info@HRmakelaars.nl
Ga naar de contactpagina >

Onze nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Geslacht:  

Recente Tweets


HR Makelaars @hrmakelaars
The latest The HR Makelaars Daily! https://t.co/T8bXCI6dV0 Thanks to @RobKlaucke @AstrudWildschut #tno...

HR Makelaars @hrmakelaars
The latest The HR Makelaars Daily! https://t.co/A37CT0JydD Thanks to @VerHuurVeilig @wdj99 @VHPurmerend #opsporingverzocht #albert...

Bekijk al onze Tweets >

Onze makelaars


Richard Herlé
06 - 22 669 047
Richard@HRmakelaars.nl
Laura Herlé-Ruys
06 - 33 990 100
Laura@HRmakelaars.nl
Michael Snoey Kiewit
06-41149576
michael@HRmakelaars.nl
Mariska Beentjes

info@hrmakelaars.nl
Bekijk alle makelaars >