HR Hypotheken.

Altijd meer dan je verwacht

Wil jij de hypotheek die naadloos bij jou past? Kies dan voor HR hypotheken

Daarom kies je voor HR hypotheken.

Onafhankelijk advies, Jij kunt dus kiezen uit verschillende aanbieders en hypotheekvormen

We nemen ruim de tijd om samen met jou te kijken naar de beste hypotheek. Samen kijken we naar jouw persoonlijke situatie, mogelijkheden en toekomstplannen

Lekker flexibel, liever persoonlijk contact? Of toch gewoon online? Het kan allebei.

Snel schakelen! Nog voor je daadwerkelijk gaat zoeken, kijken we samen eerst naar je mogelijkheden zodat jij een betrouwbare koper bent.

Handig combineren, Alle disciplines onder één dak en dat is wel zo makkelijk. Huis verkopen, kopen met een aankoopmakelaar en je hypotheek regelen? Je doet het allemaal op één plek. Zo kun je snel schakelen.

Geen kosten tot je de hypotheek sluit. Wel zo fijn. Pas bij het sluiten van je hypotheek betaal je de fee voor onze dienstverlening en deze kun je in de hypotheek opnemen.

HR hypotheken, onafhankelijk en vertrouwd

Dit is Edwin, onze hypotheekadviseur. Niet alleen heeft hij van hypotheken veel verstand, Edwin heeft ook jaren als makelaar gewerkt en weet dus alles over het kopen van een huis.
Wel zo fijn toch?

En net als bij HR makelaars geldt ook voor HR hypotheken, “Altijd meer dan je verwacht”
Jij kunt dus rekenen op meer aandacht, meer service en meer ontzorging.
Zo weet jij zeker dat je altijd de juiste hypotheek afsluit die past bij jouw situatie, nu en later.

HR makelaars Edwin Bond

Trots op wat onze klanten zeggen over ons

Beoordeling: Dhr. Hergaarden 10

Fantastische hulp in onze zoektocht, sterke adviezen en uitmuntende bereikbaarheid. Wij zijn erg tevreden over HR makelaars!

 
Beoordeling: Hoogaarslaan 165 8.5

Een objectieve beoordeling is lastig te geven (geen referentie). Communicatief goed, speelt goed in op de situatie en kopers/verkopers. Biedt veel extra’s voor een goede presentatie. De uitdaging is dat de dienstverlening en de aandacht vanaf het begin tot het eind consequent is. Tevreden met de verkoop en resultaat.

 
Beoordeling: Claudia Brewster 9

Vriendelijke en professionele begeleiding. Nemen de tijd voor je en je voelt je serieus genomen. Zowel als koper en als verkopende partij heel prettige samenwerking genoten. Ik raad ze zeker aan!

 
Beoordeling: Inge Holla 10

Geweldige makelaar die de tijd neemt voor bezichtigingen. Zijn actief op social media en het personeel is heel vriendelijk, enthousiast en actief.

 
Beoordeling: Gerja Schans 10

Het contact verliep prima ze luisteren naar je wensen en zullen je helpen waar ze kunnen ze zijn heel deskundig en er is niet snel iets teveel voor ze. Ik kan HR aan iedereen aanbevelen.

 
Beoordeling: Jorge Patricio 10

Vanaf dag 1 zeer professioneel, flexibel, meedenkend, sterk in de communicatie en bijzonder aardig en hardwerkend personeel. Altijd bereikbaar. We hebben andere ervaringen gehad en dan zie je toch wel een enorm verschil met HR. Een top makelaar die altijd haar afspraken nakomt !

 
Beoordeling: Mirjam Steenbeek 9.5

Hele fijne makelaar! Duidelijke communicatie, kennen de markt goed en gaan net dat stapje verder om je huis goed te verkopen. Naast prachtige foto’s, ook een verkoop filmje van het huis met informatie over het huis en de buurt. Ook nemen ze uitgebreid de tijd voor het doen van rondleidingen en het beantwoorden van vragen voor potentiële kopers.

 
Beoordeling: Lieke Dekker 8.8

Contact momenten waren erg goed. Ze nemen duidelijk de tijd voor de verkopende en aankopende partij! Duidelijke communicatie over app of telefonisch met belangrijke updates.

 

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Contact
HR Makelaars Purmerend 0299 - 20 08 08
  • HR Makelaars Amsterdam 020 - 229 94 74
  • HR Makelaars Zaandam 075 - 207 92 05