Terug naar overzicht
Datum: 7 september 2020

Er zijn goede makelaars en er zijn betere makelaars

De betere makelaars! Je hebt goede makelaars en je hebt nog betere makelaars! Een aantal maanden geleden begon ons zoektocht naar een verkoopmakelaar. Na een aantal bekende makelaarsbedrijven in Purmerend over de vloer gehad was de keuze snel gemaakt. Wij zochten naar een manier om onze woning sterk te profileren. Daarbij wilde wij vasthouden aan bepaalde persoonlijke wensen en een goede presentatie online.

Wat een fijne beleving was de samenwerking met Richard van HR Makelaars hierin. Hij voelde exact aan wat ik voor ogen had! Het werd een traject met korte communicatielijnen, verfrissende creatieve voorstellen, en een ‘state of art’ presentatie van de woning met prachtige foto`s van Natahalie, de professionele fotograaf van HR Makelaars. De perfectionist in mij krijgt er geen speld meer tussen.

Met het grote team (+12!) van HR makelaars is het heerlijk samenwerken. Zij zijn niet alleen in goed in het luisteren en adviseren, maar snappen ook wat wij als verkopers willen en vertalen dit tot in de perfectie! Zelfs onze kopers zijn super enthousiast van de dienstverlening van HR Makelaars!

Richard, bedankt voor de goede communicatie en meedenken in oplossingen.

Daniëlle, bedankt voor jouw luisterende oor.

Laura, bedankt voor de enthousiasme, positieve uitstraling en jouw acteertalent!

Susanne, bedankt voor het leveren van maatwerk.

Mariska, bedankt voor de betrokkenheid tijdens de verkoop.

Kies voor HR Makelaars, zij hebben de expertise om de woning goed op de markt te zetten met als doel om de woning sneller te verkopen!

Delen: Wil je vaker blogs van ons ontvangen?

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Contact
HR Makelaars Purmerend 0299 - 20 08 08
  • HR Makelaars Amsterdam 020 - 229 94 74
  • HR Makelaars Zaandam 075 - 207 92 05
  • Elke week een handige woontip ontvangen?