Zoek jij een makelaar in Purmerend?

Stop met zoeken! In HR makelaars vind je een betrouwbare partner bij het verkopen van je huis maar ook als je hulp kunt gebruiken bij het kopen van een huis in Purmerend staan wij graag aan je zijde.

Sta jij op het punt de volgende stap te maken op de woningmarkt? Dan is HR makelaars jouw makelaar in Purmerend.

Ons team kent Purmerend op zijn duimpje, weet waar de kansen liggen en heeft in Purmerend een groot netwerk.

Makelaar in Purmerend

Daarom kies je voor HR makelaars

richard-herle-hr-makelaars

Wij behalen de beste resultaten voor onze opdrachtgevers. Zo verkochten wij in 2019 onze huizen in Purmerend gemiddeld 2,6% boven de vraagprijs, terwijl het gemiddelde 0,9% was. Op een koopsom van € 300.000,– betekent dit een extra opbrengst van € 5.100,–.

There’s no second chance for a first impression! De hoogste prijs krijg je wanneer er zoveel mogelijk kijkers geraakt worden door de presentatie. Daarom besteden we hier veel tijd aan.

Zo doen we dat:

Bijzondere fotoreportage. Door gevoel te leggen in de presentatie en een beleving te geven aan kijkers, ontstaat er meer aandacht voor het huis. De unique selling points worden door ons op een unieke wijze in beeld gebracht.

Opvallende woningvideo’s. Bewegend beeld is super belangrijk! Daarom maken wij van ieder huis een persoonlijke video met één van onze makelaars in de hoofdrol.

There’s no second chance for a first impression! De hoogste prijs krijg je wanneer er zoveel mogelijk kijkers geraakt worden door de presentatie. Daarom besteden we hier veel tijd aan.

Aandacht en tijd. Wij geloven er in dat oprechte aandacht tijdens het hele verkoopproces tot een beter resultaat leidt.

Wij zijn door ruim 300 verkopers beoordeeld met gemiddeld een 9,6! Hierin scoren wij het beste van alle makelaars in de regio.

Reviews lezen? Klik dan hier

Door bij elk huis de USP’s en de doelgroep in beeld te brengen kunnen we het huis op de best mogelijke wijze op de markt brengen bij de juiste groep mensen.

In plaats van open huizen en flits-bezichtigingen nemen wij de tijd voor kijkers en eindigen we de afspraak met een kop koffie of thee, zodat een kijker zich thuis gaat voelen.

Via je eigen online klantendossier zorgen wij volledige transparantie waardoor je van alles op de hoogte blijft rondom de verkoop.

Behoor jij binnenkort ook bij de honderden tevreden opdrachtgevers?

Neem contact op!

HR Makelaars Purmerend
Sydneystraat 4, 1448 NC Purmerend
0299 – 20 08 08

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.