Zoek jij een makelaar in Purmerend?

Meer kijkers?
Een zo hoog mogelijke opbrengst?
Geen zorgen tijdens het verkoopproces maar stap voor stap op weg naar het beste eindresultaat?

Zoek jij een makelaar in Purmerend die jou helpt je huis op de beste manier te verkopen? Stop met zoeken!

Eindelijk je droomhuis vinden?
Niet steeds het gevoel hebben dat je te laat bent of te veel hebt geboden?

Zeker weten dat je niets over het hoofd ziet? Niet tijdens de bezichtiging maar ook niet bij het doen van je bod of in het koopcontract?
Zoek jij een makelaar in Purmerend die je helpt om de volgende stap te maken op de woningmarkt? Die naast je staat en je helpt bij het kopen van jouw paleisje?

Gevonden!

Het team van HR makelaars kent Purmerend op zijn duimpje, weet waar de kansen liggen en heeft in Purmerend een groot netwerk.

Makelaar in Purmerend
HR makelaars, makelaar in Purmerend

Huis verkopen in Purmerend?

Wil jij je huis in Purmerend verkopen maar zie je door de bomen het bos niet meer?
Je huis verkopen is niet niks. Dat doe je niet iedere dag. Maar wij gelukkig wel!

Al meer dan 15 jaar op rij verkopen wij elke dag opnieuw huizen.

De unieke HR verkoopformule:

 • Verkoopstyling door onze stylistes Nathalie en Nikki. Deze bestaat uit een stylingadvies, en inrichting met accessoires uit ons assortiment
 • Doordachte marketingstrategie, slimme timing en onweerstaanbare presentatie op verschillende kanalen
 • Uitgebreide bezichtigingen, geen open huis, maar ruim de tijd voor iedere kijker. Dat helpt bij een goede verkoop
 • Unieke presentatie, zo blijft je huis langer hangen bij de kijker. Onderscheidende video, woningtekst en foto’s maar ook een glossy brochure
 • Aandacht en tijd, voor jou en voor de kijkers. We helpen je stap voor stap tijdens het hele proces en ook kijkers hebben alle ruimte om vragen te stellen of extra informatie in te winnen.

Huis kopen in Purmerend?

Wil jij een huis kopen in Purmerend? Welke wijk past bij jou? Waar vind je dat ene huis dat precies aan jouw eisen voldoet? Hoe zorg je voor het onweerstaanbare bod en voorkom je problemen achteraf?

De aankoopmakelaar van HR begeleidt je tijdens het hele aankoopproces en is jouw partner bij het vinden en kopen van jouw droomhuis.

De slimme HR aankoopstrategie

 • Coachingsconsult, leer in een uur tijd alles over de juiste locatie, de beste strategie en valkuilen tijdens de aankoop
 • Matchmaker, het unieke matchmakersysteem zoekt op basis van jouw criteria de best passende huizen en houdt je 24/7 op de hoogte van nieuw aanbod
 • Persoonlijke stap voor stap begeleiding door de aankoopmakelaar; jouw vraagbaak tijdens het hele proces en jouw sparringspartner tijdens bezichtigingen en biedingen
 • Koopadvies, huis gevonden? Van de aankoopmakelaar ontvang je een overzichtelijk koopadvies met daarin informatie over het huis, de omgeving en mogelijke biedingsprijs.
 • Sleutelservice, Controle van het koopcontract, inspectie van het huis en samen  naar de notaris. Geen verrassingen voor jou
HR makelaars,makelaar in Purmerend

Behoor jij binnenkort ook bij de honderden tevreden opdrachtgevers?

Meer informatie over de unieke HR aankoop- en verkoopstrategie?

Vul je gegevens in en wij bellen je zo snel mogelijk terug!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze cijfers

HR makelaars

Zo verkocht Diesna haar huis

Benieuwd hoe het is om je huis te verkopen?
Wat kom je onderweg tegen en hoe voelt dat?

Diesna Loomans verkocht samen met ons haar huis en legde de verkoop van haar huis vast in een video.

Geen verkoop? Geen courtage!

Wat nu als het toch niet lukt het huis te verkopen?

Een logische vraag natuurlijk.

Belangrijk om te weten: we zullen er alles aan doen om je te helpen met de verkoop van je huis.

Dat gaat verder dan alleen je huis op Funda plaatsen.

Tijdens de hele verkoopperiode zullen we op verschillende manieren aandacht vragen voor je huis. We begeleiden je stap voor stap,zorgen dat je huis oude juiste plekken op de juiste manier zichtbaar is en hebben alle tijd en aandacht voor de kijkers bij jouw huis.

Lukt het dan toch niet je huis te verkopen? Dan ben je ons alleen de opstartkosten (€750,-) verschuldigd. Wel zo veilig.

Wij nemen de overige kosten op ons. Geen verborgen kosten dus voor de bezichtigingen of de onderhandelingen tijdens het verkoopproces.

dit zeggen onze klanten

Daarom kies je voor HR makelaars

Wij behalen de beste resultaten voor onze opdrachtgevers. Zo verkochten wij in 2019 onze huizen in Purmerend gemiddeld 2,6% boven de vraagprijs, terwijl het gemiddelde 0,9% was. Op een koopsom van € 300.000,– betekent dit een extra opbrengst van € 5.100,–.

There’s no second chance for a first impression! De hoogste prijs krijg je wanneer er zoveel mogelijk kijkers geraakt worden door de presentatie. Daarom besteden we hier veel tijd aan.

Zo doen we dat:

Bijzondere fotoreportage. Door gevoel te leggen in de presentatie en een beleving te geven aan kijkers, ontstaat er meer aandacht voor het huis. De unique selling points worden door ons op een unieke wijze in beeld gebracht.

Opvallende woningvideo’s. Bewegend beeld is super belangrijk! Daarom maken wij van ieder huis een persoonlijke video met één van onze makelaars in de hoofdrol.

There’s no second chance for a first impression! De hoogste prijs krijg je wanneer er zoveel mogelijk kijkers geraakt worden door de presentatie. Daarom besteden we hier veel tijd aan.

Aandacht en tijd. Wij geloven er in dat oprechte aandacht tijdens het hele verkoopproces tot een beter resultaat leidt.

Wij zijn door ruim 300 verkopers beoordeeld met gemiddeld een 9,6! Hierin scoren wij het beste van alle makelaars in de regio.

Reviews lezen? Klik dan hier

Door bij elk huis de USP’s en de doelgroep in beeld te brengen kunnen we het huis op de best mogelijke wijze op de markt brengen bij de juiste groep mensen.

In plaats van open huizen en flits-bezichtigingen nemen wij de tijd voor kijkers en eindigen we de afspraak met een kop koffie of thee, zodat een kijker zich thuis gaat voelen.

Via je eigen online klantendossier zorgen wij volledige transparantie waardoor je van alles op de hoogte blijft rondom de verkoop.

Jouw huis ook volgens de slimme HR strategie verkopen?

Vul je gegevens in en wij vertellen je meer!

Hmmm… ik wil eerst gratis de waarde van mijn huis laten bepalen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Handig om te weten

Wat kost de verkoopmakelaar van HR?

De nummer 1 vraag: Wat kost dat? Begrijpelijk natuurlijk want je wilt vooraf weten waar je aan toe bent. Misschien belangrijker dan deze vraag is het volgende: Wat houd je onder aan de streep over.

Nee, we zijn niet die kiloknaller met budgetprijzen maar we hebben inmiddels wel bewezen dat we voor onze klanten de hoogste opbrengst behalen. Jij houdt dus aan het eind van de rit meer over.

 

Moet ik de makelaar vooraf betalen?

Nee, laat ons eerst maar eens bewijzen wat wij voor je kunnen doen. De courtage die je betaalt voor onze verkoopdienst betaal je pas als het huis daadwerkelijk wordt overgedragen. Alleen voor de presentatie van je huis rekenen we een startfee van €750,- Voor dit bedrag zorgen wij voor een complete woningpresentatie die bestaat uit , stylingadvies, styling van het huis met onze accessoires, een unieke onderscheidende video, een kwalitatief hoogstaande fotoreportage, een opvallende woningtekst, een vooraankondiging op onze website en social media kanalen en een complete aanmelding op Funda.

 

Hebben jullie evenveel in je mars als de andere kantoren?

Een jonkie, dat zijn we al lang niet meer. We bestaan inmiddels bijna 15 jaar en in die jaren hebben we keer op keer laten zien dat wij door onze onderscheidende manier van werken het beste resultaat behalen voor onze klanten.

Eerst zien, dan geloven? Tijdens een persoonlijk gesprek laten we je de cijfers natuurlijk graag een keer zien.

HR makelaars, altijd meer dan je verwacht. Dit is ons team

Mijn vraag staat er niet tussen

Geen nood!
Heb je een andere vraag over het kopen of verkopen van een huis in Purmerend? We beantwoorden die natuurlijk graag.
Telefonisch kun je ons bereiken op het volgende nummer:
0299 – 20 08 08

Je kunt je vraag of opmerking natuurlijk ook via de mail toesturen. Gebruik daarvoor het formulier hieronder of reageer via info@hrmakelaars.nl.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
HRmakelaars bekend van

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Contact
HR Makelaars Purmerend 0299 - 20 08 08
 • HR Makelaars Amsterdam 020 - 229 94 74
 • HR Makelaars Zaandam 075 - 207 92 05