Ben jij op zoek naar een makelaar in Amsterdam?

Stop met zoeken. Jij hebt zojuist een betrouwbare partner gevonden voor het kopen of verkopen van een huis. HR makelaars is de “net even anders” makelaar in Amsterdam.

Kun jij hulp gebruiken bij het kopen of verkopen van een huis?  Onze  kennis van de lokale markt, ons uitgebreide netwerk en de uitgekiende strategie van HR makelaars hebben al voor veel huizenkopers en verkopers in Amsterdam mooie resultaten opgeleverd.

Word jij de volgende?

Huis verkopen in Amsterdam? Zo doet HR makelaars dat!

Aandacht, tijd en een doordachte en bewezen verkoopstrategie zijn de peilers onder onze verkoopstrategie. Niet voor niets is onze slogan “Altijd meer dan je verwacht!”

Een hogere opbrengst voor je huis?

Dankzij een uitgekiende combinatie van styling, een goede presentatie en een slimme marketingstrategie realiseren wij voor onze opdrachtgevers een hogere opbrengst dan veel van onze collega’s. Tel daar onze kennis van de lokale markt en ons grote netwerk bij op en je weet dat je verzekerd bent van de beste partner.

Zorgeloos verkopen?

Tijdens iedere stap van het verkoopproces een duidelijke uitleg, geen open huis maar bezichtigingen waarbij tijd en aandacht is voor de kijker en er alle ruimte is voor vragen. Het lijkt zo simpel en logisch maar is vaak niet wat in de realiteit gebeurt. Zie je op tegen alles wat op je pad komt of wil je zeker weten dat de bezichtiging optimaal gebeurt? Dan heb je nu je partner gevonden

Huis kopen in Amsterdam? zo doet HR makelaars dat

Eindelijk dat huis vinden waar je al zo lang naar zoekt? Ook dan zijn wij een goede match! Onze aankoopcoach helpt je bij iedere stap. Dankzij ons unieke zoeksysteem Copaan ben jij als eerste op de hoogte van aanbod dat bij jouw wensen past en onze vakkundige aankoopmakelaars begeleiden je natuurlijk vakkundig tijdens bezichtiging, bieden en kopen.

 

De voordelen van HR makelaars als jouw makelaars in Amsterdam

De hoogste opbrengst. Wij behalen de beste resultaten voor onze opdrachtgevers. Zo verkochten wij in 2019 onze huizen in Purmerend gemiddeld 2,6% boven de vraagprijs, terwijl het gemiddelde 0,9% was. Op een koopsom van € 300.000,– betekent dit een extra opbrengst van € 5.100,–. tijd

De mooiste presentatie.  There’s no second chance for a first impression! De hoogste prijs krijg je wanneer er zoveel mogelijk kijkers geraakt worden door de presentatie. Daarom besteden we hier veel tijd aan.

De hoogste klantbeoordeling. Wij zijn door ruim 300 verkopers beoordeeld met gemiddeld een 9,6! Hierin scoren wij het beste van alle makelaars in de regio.

Volledige ontzorging. De hele HR-familie vindt het het aller aller leukste om de beste service te geven bij de verkoop en de verwachtingen te overtreffen. Wij worden geroemd om onze ongedwongen en fijne sfeer.

In-house styling en fotografie. Ieder huis dat wij verkopen krijgt een persoonlijk stylingsadvies door onze eigen verkoopstyliste. Ook inrichten of aankleden met onze hippe accessoires behoort te de mogelijkheden.
Door gevoel te leggen in de presentatie en een beleving te geven aan kijkers, ontstaat er meer aandacht voor het huis. De unique selling points worden door ons op een unieke wijze in beeld gebracht.

Uitgebreide bezichtigingen. In plaats van open huizen en flits-bezichtigingen nemen wij de tijd voor kijkers en eindigen we de afspraak met een kop koffie of thee, zodat een kijker zich thuis gaat voelen.

Opvallende woningvideo’s. Bewegend beeld is super belangrijk! Daarom maken wij van ieder huis een persoonlijke video met één van onze makelaars in de hoofdrol.

Makelaar nodig? Neem contact met ons op!

Trots op wat onze klanten zeggen over ons

Beoordeling: Hoogaarslaan 165 8.5

Een objectieve beoordeling is lastig te geven (geen referentie). Communicatief goed, speelt goed in op de situatie en kopers/verkopers. Biedt veel extra’s voor een goede presentatie. De uitdaging is dat de dienstverlening en de aandacht vanaf het begin tot het eind consequent is. Tevreden met de verkoop en resultaat.

 
Beoordeling: Claudia Brewster 9

Vriendelijke en professionele begeleiding. Nemen de tijd voor je en je voelt je serieus genomen. Zowel als koper en als verkopende partij heel prettige samenwerking genoten. Ik raad ze zeker aan!

 
Beoordeling: Inge Holla 10

Geweldige makelaar die de tijd neemt voor bezichtigingen. Zijn actief op social media en het personeel is heel vriendelijk, enthousiast en actief.

 
Beoordeling: Gerja Schans 10

Het contact verliep prima ze luisteren naar je wensen en zullen je helpen waar ze kunnen ze zijn heel deskundig en er is niet snel iets teveel voor ze. Ik kan HR aan iedereen aanbevelen.

 
Beoordeling: Jorge Patricio 10

Vanaf dag 1 zeer professioneel, flexibel, meedenkend, sterk in de communicatie en bijzonder aardig en hardwerkend personeel. Altijd bereikbaar. We hebben andere ervaringen gehad en dan zie je toch wel een enorm verschil met HR. Een top makelaar die altijd haar afspraken nakomt !

 
Beoordeling: Mirjam Steenbeek 9.5

Hele fijne makelaar! Duidelijke communicatie, kennen de markt goed en gaan net dat stapje verder om je huis goed te verkopen. Naast prachtige foto’s, ook een verkoop filmje van het huis met informatie over het huis en de buurt. Ook nemen ze uitgebreid de tijd voor het doen van rondleidingen en het beantwoorden van vragen voor potentiële kopers.

 
Beoordeling: Lieke Dekker 8.8

Contact momenten waren erg goed. Ze nemen duidelijk de tijd voor de verkopende en aankopende partij! Duidelijke communicatie over app of telefonisch met belangrijke updates.

 
Beoordeling: Danny Kedde-Heppener 9.3

Een makelaar die het allemaal net eventjes anders doet, een leuk hecht team heeft en dat valt op! Maar ook de tijd neemt, voor de verkoper zowel als koper en krijgt iedereen een gelijke kans ! Tevreden klant, ga zo door!

 

HR makelaars, kantoor Amsterdam

Kraanspoor 50, Amsterdam 020-229 29 74 info@hrmakelaars.nl

Meer weten?

Ons team

+ + +
+ + +
+ +
+ + +
+ + +