Ontmoet het dreamteam

Altijd meer dan je verwacht

Het team van HR Makelaars is dol op makelen en dat vertaalt zich iedere dag weer in de best mogelijke resultaten. Het plezier en de persoonlijke werkwijze stralen wij uit op onze opdrachtgevers én huizen.

Enthousiast
Vrolijk
Los in het pak
Een passie voor makelen

Ons team

+ + +
+ + +
+ +
+ + +
+ + +

Ons verhaal

HR Makelaars is in 2008 opgericht door Richard en Laura Herlé-Ruys. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan bij traditionele makelaars, ontstond het idee dat het beter en anders zou moeten kunnen. Hierdoor ontstond HOOG RENDEMENT makelaars.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot vooruitstrevend en innovatief kantoor dat bij iedere opdracht voor het beste resultaat gaat voor jou. Onze bevlogen makelaars en medewerkers zijn dag in dag uit bezig met het overtreffen van de verwachtingen en dat dit lukt, blijkt wel uit de waardering die wij van onze opdrachtgevers krijgen.

Aandacht, ontzorging, innovatie, passie en betrokkenheid zijn onze sleutelwoorden, ons motto is niet voor niets: Altijd meer dan je verwacht!

Trots op wat onze klanten zeggen over ons

Beoordeling: Zeer tevreden 10

Super fijn contact, staan altijd voor je klaar en met een zeer snelle verkoop als resultaat! Zeer tevreden

 
Beoordeling: Top makelaar 10

Het ging super, als er iets was werd ik snel beantwoord met mijn vraag. Ze hielden me goed op de hoogte over alles. Top makelaar

 
Beoordeling: Prettigste makelaar van Purmerend e.o 9.8

De prettigste makelaar van Purmerend e.o. Ik zou ze iedereen aanbevelen. Deskundig en zeer vriendelijk. Laagdrempelig contact en alles strak en netjes geregeld.

 
Beoordeling: Fijne samenwerking 7.9

Fijne samenwerking. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Leuk team. Mochten wij in de toekomst weer toe zijn aan verkoop of aankoop huis, dan zullen wij zeker aan dit makelaarskantoor denken!

 
Beoordeling: Verdienen een dikke 10 10

Geweldige makelaar, zoek je een makelaar om je huis te verkopen, twijfel dan niet en ga voor HR makelaars!! Prachtige foto’s, leuk filmpje, geweldige presentatie daar staat HR makelaars voor!! Wij hebben ook ons huis in Purmerend verkocht, en nu omdat wij nu gaan emigreren naar Spanje ook dit huis verkocht met HR makelaars. Een spannende tijd, en in Spanje gaat nog wel wat mis, maar wij wisten dat wij ons niet druk hoefde te maken om de verkoop van dit huis in Nederland. Lieve, betrokken makelaars en ze verdienen een dikke 10. Bedankt

 
Beoordeling: Top makelaar! 9.5

Top makelaar! Kan niks anders zeggen. Neemt alle tijd voor vragen of wat dan ook. Hebben veel kennis van de huidige markt. Tevens is onze woning goed verkocht, voor een prijs die we graag wilde.

 
Beoordeling: Super service 10

Vriendelijk personeel, alles is erg vlot verlopen. Snel met beantwoorden van vragen. Super service. Kopers Lindenstraat 46 in Purmerend

 
Beoordeling: Waar een pro-actief ”belletje” vanuit HR toe kan leiden… 10

Wat zijn wij blij dat wij met HR makelaars in contact zijn gekomen! Waar een waardebepaling en een pro-actief ”belletje” vanuit HR wel niet toe kan leiden. Het verkooptraject krijgt van ons -van begin tot eind- een dikke 10. wat wij met name als positief hebben ervaren is: – het pro-actief handelen van Brenda – de deskundigheid en positiviteit van onze makelaar Mariska – de mooie verkoopfoto’s van Nikki – het enthousiasme en de interesse van het gehele HR-team – de bereidheid van het HR-team om de verkoop succesvol te laten verlopen Verkoper van de Loirestraat 153 in Purmerend

 
Beoordeling: Goede begeleiding, advies en kennis van zaken. 9

HR makelaars is een fijn team mensen om samen het beste uit de verkoop van je huis te halen. Goede begeleiding, advies en kennis van zaken. Yvonne, verkoper van Atletenstraat 38 in Purmerend

 
Beoordeling: Van A tot Z tevreden 10

HR makelaars heeft ons zowel bij de aankoop van onze nieuwe woning als met de verkoop van onze vorige woning geholpen. Een geweldig team die altijd klaar staat om elke vraag te beantwoorden, hele goede styling adviezen geeft, ons elke keer op de hoogte hield na de bezichtigingen en ons volledig hebben ontzorgd in het traject naar de notaris. Van a tot z tevreden! Dank jullie wel voor jullie engelengeduld! Verkopers Mississippistraat 70

 

Doe de gratis waardecheck

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van je huis of appartement.

Altijd meer dan je verwacht!
Onze belofte aan jou.

Neem afscheid van de traditionele makelaar! Wil je je huis verkopen of een nieuw huis kopen? Wij begeleiden je op een geheel nieuwe wijze bij je verhuizing.
Aandacht. Ontzorging. Innovatie.

Wil jij je huis verkopen? Bij ons krijg je aantoonbaar de beste verkoopopbrengst, de beste presentatie en een perfecte begeleiding. Wij behalen het beste resultaat voor jou.

Hoor jij straks ook bij de honderden tevreden verkopers die ons gemiddeld beoordeelden met een 9,5?

Wil je een huis kopen? Neem dan je eigen HR aankoopmakelaar mee.

Bij ons sta jij “in the picture”. Onze specialisten zorgen voor de beste deal voor jou.

Onze Kantoren

HR Makelaars Purmerend

HR Makelaars Amsterdam

HR Makelaars Zaandam

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Contact
HR Makelaars Purmerend 0299 - 20 08 08
  • HR Makelaars Amsterdam 020 - 229 94 74
  • HR Makelaars Zaandam 075 - 207 92 05