Ontmoet het dreamteam

Altijd meer dan je verwacht

Het team van HR Makelaars is dol op makelen en dat vertaalt zich iedere dag weer in de best mogelijke resultaten. Het plezier en de persoonlijke werkwijze stralen wij uit op onze opdrachtgevers én huizen.

Enthousiast
Vrolijk
Los in het pak
Een passie voor makelen

Ons team

+ + +
+ + +
+ +
+ + +
+ + +

Ons verhaal

HR Makelaars is in 2008 opgericht door Richard en Laura Herlé-Ruys. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan bij traditionele makelaars, ontstond het idee dat het beter en anders zou moeten kunnen. Hierdoor ontstond HOOG RENDEMENT makelaars.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot vooruitstrevend en innovatief kantoor dat bij iedere opdracht voor het beste resultaat gaat voor jou. Onze bevlogen makelaars en medewerkers zijn dag in dag uit bezig met het overtreffen van de verwachtingen en dat dit lukt, blijkt wel uit de waardering die wij van onze opdrachtgevers krijgen.

Aandacht, ontzorging, innovatie, passie en betrokkenheid zijn onze sleutelwoorden, ons motto is niet voor niets: Altijd meer dan je verwacht!

Trots op wat onze klanten zeggen over ons

Beoordeling: Dhr. Hergaarden 10

Fantastische hulp in onze zoektocht, sterke adviezen en uitmuntende bereikbaarheid. Wij zijn erg tevreden over HR makelaars!

 
Beoordeling: Hoogaarslaan 165 8.5

Een objectieve beoordeling is lastig te geven (geen referentie). Communicatief goed, speelt goed in op de situatie en kopers/verkopers. Biedt veel extra’s voor een goede presentatie. De uitdaging is dat de dienstverlening en de aandacht vanaf het begin tot het eind consequent is. Tevreden met de verkoop en resultaat.

 
Beoordeling: Claudia Brewster 9

Vriendelijke en professionele begeleiding. Nemen de tijd voor je en je voelt je serieus genomen. Zowel als koper en als verkopende partij heel prettige samenwerking genoten. Ik raad ze zeker aan!

 
Beoordeling: Inge Holla 10

Geweldige makelaar die de tijd neemt voor bezichtigingen. Zijn actief op social media en het personeel is heel vriendelijk, enthousiast en actief.

 
Beoordeling: Gerja Schans 10

Het contact verliep prima ze luisteren naar je wensen en zullen je helpen waar ze kunnen ze zijn heel deskundig en er is niet snel iets teveel voor ze. Ik kan HR aan iedereen aanbevelen.

 
Beoordeling: Jorge Patricio 10

Vanaf dag 1 zeer professioneel, flexibel, meedenkend, sterk in de communicatie en bijzonder aardig en hardwerkend personeel. Altijd bereikbaar. We hebben andere ervaringen gehad en dan zie je toch wel een enorm verschil met HR. Een top makelaar die altijd haar afspraken nakomt !

 
Beoordeling: Mirjam Steenbeek 9.5

Hele fijne makelaar! Duidelijke communicatie, kennen de markt goed en gaan net dat stapje verder om je huis goed te verkopen. Naast prachtige foto’s, ook een verkoop filmje van het huis met informatie over het huis en de buurt. Ook nemen ze uitgebreid de tijd voor het doen van rondleidingen en het beantwoorden van vragen voor potentiële kopers.

 
Beoordeling: Lieke Dekker 8.8

Contact momenten waren erg goed. Ze nemen duidelijk de tijd voor de verkopende en aankopende partij! Duidelijke communicatie over app of telefonisch met belangrijke updates.

 
Beoordeling: Danny Kedde-Heppener 9.3

Een makelaar die het allemaal net eventjes anders doet, een leuk hecht team heeft en dat valt op! Maar ook de tijd neemt, voor de verkoper zowel als koper en krijgt iedereen een gelijke kans ! Tevreden klant, ga zo door!

 
Beoordeling: Sanny Rakers 8.5

Prettig kantoor, met een persoonlijke benadering. Aan de aankleding en het fotograferen en filmen van het huis wordt veel aandacht besteed. O.a. een prachtige brochure is het gevolg. Ook voor de bezichtigingen wordt voldoende tijd gereserveerd zodat aspirant kopers genoeg tijd hebben goed rond te kunnen kijken. Er is alles aan gelegen het huis zo optimaal mogelijk tot zijn recht te laten komen. Heel fijn, zéker als je zelf trots bent op je huis.

 

Doe de gratis waardecheck

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van je huis of appartement.

Altijd meer dan je verwacht!
Onze belofte aan jou.

Neem afscheid van de traditionele makelaar! Wil je je huis verkopen of een nieuw huis kopen? Wij begeleiden je op een geheel nieuwe wijze bij je verhuizing.
Aandacht. Ontzorging. Innovatie.

Wil jij je huis verkopen? Bij ons krijg je aantoonbaar de beste verkoopopbrengst, de beste presentatie en een perfecte begeleiding. Wij behalen het beste resultaat voor jou.

Hoor jij straks ook bij de honderden tevreden verkopers die ons gemiddeld beoordeelden met een 9,5?

Wil je een huis kopen? Neem dan je eigen HR aankoopmakelaar mee.

Bij ons sta jij “in the picture”. Onze specialisten zorgen voor de beste deal voor jou.

Onze Kantoren

HR Makelaars Purmerend

HR Makelaars Amsterdam

HR Makelaars Zaandam

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Contact
HR Makelaars Purmerend 0299 - 20 08 08
  • HR Makelaars Amsterdam 020 - 229 94 74
  • HR Makelaars Zaandam 075 - 207 92 05