Terug naar overzicht
Datum: 7 september 2020

Het team heeft zichtbaar plezier in hun beroep

Als je een huis aan- en verkoopt van twee leraren, dan verwacht je een kritische review. Deze score hebben ze echter meer dan verdiend.

Het team is namelijk zeer kundig, betrokken en heeft er zichtbaar plezier in hun beroep. We hebben HR-makelaars voor zowel aan- als verkoop ingeschakeld. Ondanks al eerdere ervaringen met het aankopen van een huis, werden we bij de bezichtigingen gewezen op aspecten van een huis waar we zelf niet op zouden letten. Elk huis is immers totaal anders.

Hun verkoopmechanisme van mijn appartement in Amsterdam verliep uniek ten opzichte van andere makelaars in de omgeving. Doordat alle belangstellenden een persoonlijke rondleiding kregen, geef je als verkoper een beetje lucht in de huidige overspannen markt. De effecten hiervan spreken voor zich.

In het contact werd snel duidelijk dat alle afspraken en bijzonderheden onderling helder gecommuniceerd waren binnen het team. De bereikbaarheid was zeer goed en we werden zelfs regelmatig op de hoogte gehouden van eventuele vorderingen.

We zijn dus meer dan tevreden door de persoonlijke benadering en betrokkenheid van HR-makelaars en kunnen hen aan iedereen aanbevelen.

Delen: Wil je vaker blogs van ons ontvangen?

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Contact
HR Makelaars Purmerend 0299 - 20 08 08
  • HR Makelaars Amsterdam 020 - 229 94 74
  • HR Makelaars Zaandam 075 - 207 92 05
  • Elke week een handige woontip ontvangen?