Wonen in Neck

Overweeg jij om te gaan wonen in Neck? Dan is het handig om te weten wat dit dorp allemaal te bieden heeft. 
We vertellen je meer over al die zaken die Neck zo leuk maken. Van basisschool en verenigingen tot de geschiedenis van dit dorp en de winkels die je hier kunt vinden, we sommen het allemaal voor je op zodat jij straks precies weet waar je op kunt rekenen als je komt wonen in Neck.

Wonen in Neck, dit moet je weten

Nick is een buurtschap dat hoort bij Wijdewormer. Zij maken samen deel uit van de gemeente Wormerland. Het ligt niet ver van Purmerend. Ooit was Neck een vissersplaats, inmiddels is het een rustige woonplek met ongeveer 995 inwoners. De ligging op een steenworp van Purmerend maakt het een geliefde woonplek. Je woont hier immers vlakbij de gezelligheid en alle voorzieningen van de stad maar dan wel in een rustig dorp.

Restaurant Mario is in de wijde omtrek bekend en inmiddels is hier in het voormalige buurthuis ook restaurant 1456 bij gekomen. Hier kun je terecht voor een lekkere maaltijd, een lekker glaasje of een gezellige avond.

Scholen in Neck

Basisschool Wijdewormer Neck is op korte afstand. De meeste kinderen uit Neck gaan hier naar school. Middelbare scholen zijn in Purmerend. Hier is een ruime keuze aan opleidingen.

Nieuwbouwprojecten in Neck

In Neck zijn kleinere en grotere nieuwbouwprojecten. Twee willen we je noemen:

  • de Kuilweg, nieuwbouwproject uit 2013
  • Neck Zuid, nieuwbouwproject uit 2020


Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Contact
HR Makelaars Purmerend 0299 - 20 08 08
  • HR Makelaars Amsterdam 020 - 229 94 74
  • HR Makelaars Zaandam 075 - 207 92 05
  • Elke week een handige woontip ontvangen?