Wonen in Wijdewormer

Wonen in Wijdewormer

Overweeg jij om te gaan wonen in Wijdewormer? Dan is het handig om te weten wat dit dorp allemaal te bieden heeft. 
We vertellen je meer over al die zaken die Wijdewormer zo leuk maken. Van basisschool en verenigingen tot de geschiedenis van dit dorp en de winkels die je hier kunt vinden, we sommen het allemaal voor je op zodat jij straks precies weet waar je op kunt rekenen als je komt wonen in Wijdewormer.

Wonen in Wijdewormer, dit moet je weten

Wijdewormer is een klein dorp met ongeveer 1500 inwoners. Het ligt in de buurt van steden als Purmerend, Zaandam en Amsterdam en grenst direct aan het buurtschap Neck.

Met name de ligging op een steenworp afstand van de stad Purmerend maakt dat je hier de ideale combinatie hebt van landelijk en rustig wonen met alle voorzieningen en de gezellige drukte van de stad dichtbij.

In Wijdewormer zijn tal van mooie stopboerderijen en mooie villa’s maar hier zijn ook kleine nieuwbouwwijken te vinden.

Kinderen kunnen hier naar openbare basisschool Wijdewormer. Ook voor jongere kinderen is opvang in het dorp bij kinderdagverblijf Balou.
In het dorp zelf zijn geen winkels maar voor de dagelijkse boodschappen hoef je niet ver. Binnen een straal van 5 kilometer vind je onder andere verschillende supermarkten.

Tennis of voetbal? Ook daarvoor hoef je niet ver. Wijdewormer heeft een eigen voetbalclub, DZS en in Neck is een tennisvereniging.
Ook voor een avondje uit eten hoef je het dorp niet uit. Recent is in Neck 1456 geopend. Hier kun je terecht voor een glaasje drinken een uitgebreide avond of een gezellige avond met vrienden. Ook in Neck is restaurant Mario, een Italiaans restaurant dat in de wijde omtrek een goede naam geniet.

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Contact
HR Makelaars Purmerend 0299 - 20 08 08
  • HR Makelaars Amsterdam 020 - 229 94 74
  • HR Makelaars Zaandam 075 - 207 92 05
  • Elke week een handige woontip ontvangen?