Leer alles over het kopen van een huis!

“Een huis kopen, zo doe je dat” neemt je stap voor stap mee door het aankooptraject van een huis. Zo leer jij moeiteloos alles wat je moet weten om zorgeloos een huis te kopen.

  • Zo vergroot je je kansen op de woningmarkt
  • Een huis vinden? Hier heb je vast nog niet gekeken!
  • Bieden op een huis? Vergroot je kansen en voorkom problemen
  • Alles wat je moet weten over de koopakte
  • Problemen na de aankoop van je huis? Dit moet je doen!

Een huis kopen?

Er komt heel wat op je af!

Sta jij aan het begin van de zoektocht naar een huis of appartement? Je hebt de verhalen vast gelezen over de overspannen huizenmarkt, de hoge vraagprijzen en het kleine aanbod. Het kopen van een huis is op dit moment niet makkelijk. Alle reden dus om je goed voor te bereiden als je de woningmarkt op gaat.

We helpen je graag een handje

"Een huis kopen, zo doe je dat"

Hierin nemen we je mee door het hele aankooptraject. Iedere fase wordt besproken en we geven je tal van tips waarmee je je kansen op de woningmarkt flink vergroot, het risico op problemen achteraf voorkomt en goed voorbereid een woning gaat bezichtigen. Een perfecte start dus van je zoektocht.

Goed voorbereid de woningmarkt op met het gratis e-book voor huizenkopers

HR makelaars, altijd meer dan je verwacht. Dit is ons team

Wij zijn HR makelaars

Al ruim 11 jaar makelen wij in Purmerend, Amsterdam en omliggende gemeenten. In die jaren hebben wij al heel wat huizenverkopers blij kunnen maken met een superopbrengst voor hun huis. Hoe we dit doen? Door een slimme combinatie van styling, presentatie, marketing en een uitgekiende verkoopbegeleiding worden huizen gemiddeld voor een hogere prijs verkocht dan bij veel van onze concurrenten.

Persoonlijke aandacht en jou ontzorgen, dat is wat wij graag doen. En dus hebben we voor jou een praktisch e-book waarmee je goed voorbereid start met je huizenjacht.

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Contact
HR Makelaars Purmerend 0299 - 20 08 08
  • HR Makelaars Amsterdam 020 - 229 94 74
  • HR Makelaars Zaandam 075 - 207 92 05