Terug naar overzicht
Auteur: Laura Herlé-Ruys Datum: 10 januari 2022

Huis verkopen? Bezichtigen zonder stress

Ga jij je huis verkopen en kijk je ook zo ontzettend tegen die bezichtigingen op en dan vooral ook tegen het elke keer weer opruimen voor die bezichtigingen?

Daar heb ik een oplossing voor!

Bezichtiging zonder stress, bekijk de video:

Huis verkopen, bezichtigingen zonder stress

Wat een stress! Je huis staat te koop en elke dag moet er weer tip top uit moet zien voor de bezichtigingen.
En die bezichtigingen beginnen dan meestal ook nog eens vroeg in de morgen. Zie dan maar eens de kinderen in hun kleren, de bedden opgemaakt en de broodkruimels van de tafel te hebben geveegd. Wat een gedoe!

Je kunt met je verkoopmakelaar precies afspreken op welke dagen hij of zij gaat bezichtigen. Wanneer je dit op tijd af kunt spreken dan kun jij er voor kiezen om precies die dagen naar een vakantiehuisje in de buurt te huren of naar een hotel te gaan. En dan kunnen de kinderen kunnen ook gewoon naar school.

Als dat geen rust geeft? 

Onze opdrachtgevers doen dit steeds vaker en zijn er erg enthousiast over, wat vindt jij van dit idee? En misschien heb jij nog een super tip voor andere huizenverkopers, laat ze hieronder achter in de comments, want zo helpen wij zoveel mogelijk huizen verkopers het verkopen van hun huis leuker te maken!

Delen: Wil je vaker blogs van ons ontvangen?

Ontvang gratis het Masterplan voor een monsterverkoop

Weten hoe jij je huis voor meer kunt verkopen?

Download gratis het Masterplan voor monsterverkoop, een compleet e-book met tips van de makelaar, de stylist en de marketeer waarmee jij je huis verkoopt als een pro.

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Contact
HR Makelaars Purmerend 0299 - 20 08 08
  • HR Makelaars Amsterdam 020 - 229 94 74
  • HR Makelaars Zaandam 075 - 207 92 05
  • Elke week een handige woontip ontvangen?