Terug naar overzicht
Auteur: Team Datum: 18 juli 2018

Onze beste verhuistips!

Verhuistip 1: 

Waar is het toiletpapier? Daar sta je dan in je nieuwe huis! De dozen met spullen stromen binnen. En dan moet er een van de hulptroepen naar de wc. Waar is het toiletpapier? En heb je misschien iets te drinken voor de helpers? Sommige dingen moet je snel bij de hand hebben, omdat ze handig zijn of omdat je ze vooral niet kwijt moet raken. Pak 1 doos in met de meest belangrijke en meest noodzakelijk dingen en zorg dat deze doos niet onder in de verhuiswagen maar juist voorin jouw auto als eerste meereist naar je nieuwe huis. Dat scheelt heel wat stress. Wat je in deze doos moet stoppen? Wij hebben een handige verhuislijst voor je klaargezet!
Je vindt de lijst hier

Verhuistip 2:

Kleding verhuizen
Alles opvouwen en in dozen stoppen. Dat hoeft helemaal niet. Je kunt ook de kleding aan de hangertjes laten hangen en vanaf de onderzijde een grote vuilniszak om je kleding trekken.. De hangertjes bind je bij elkaar. Vervolgens hang je de kleding zo weer in je kledingkast in het nieuwe huis. Gebruik wel stevige vuilniszakken.

Verhuistip 3:
Servies inpakken
Alle kopjes, bekers en bordjes stuk voor stuk inpakken in kranten? Het kan ook makkelijker. Gebruik hiervoor je handdoeken en je theedoeken. Zo sla je twee vliegen in één klap. Je hebt minder ruimte nodig en je servies is goed beschermd. Met wat verhuistape kun je de pakketjes vervolgens stevig dicht plakken.

Verhuistip 4:
Lades en deuren van kasten kun je met stevig verpakkingsfolie omwikkelen. Ze gaan dan niet klapperen en je kunt je kast gewoon in elkaar laten zitten. Lichte dingen als handdoeken of kleding kun je dan ook in de kast laten zitten. Dat scheelt ook weer wat ruimte.

Delen: Wil je vaker blogs van ons ontvangen?

Doe de gratis waardecheck

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van je huis of appartement

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Contact
HR Makelaars Purmerend 0299 - 20 08 08
  • HR Makelaars Amsterdam 020 - 229 94 74
  • HR Makelaars Zaandam 075 - 207 92 05
  • Elke week een handige woontip ontvangen?