Brenda Blok – van Wanrooij.

Contact is de sleutel tot succes!

Contact is voor mij super belangrijk, zowel in mijn privé-leven als in mijn werk. Daarom is het werken bij HR Makelaars ook zo ontzettend leuk. We werken met een geweldig team en hebben eigenlijk alleen maar leuke opdrachtgevers. Ik denk dat dit komt door de aandacht die we ze kunnen geven en omdat we nooit uit het oog verliezen hoe een belangrijk moment in het leven een verhuizing is. Omdat ik zelf ook eerder m’n huis heb verkocht weet ik heel goed wat er in mensen om gaat en begrijp ik dat het spannend is en ze vaak nerveus zijn.

Waarom ben je bij HR Makelaars gaan werken?

Ik was op zoek naar een nieuwe baan en had al ervaring in de financiële sector. Toen een collega makelaar mij erop attendeerde dat ze bij HR Makelaars op zoek waren naar en nieuwe medewerker heb ik gereageerd. Bij binnenkomst wist ik het meteen, hier wil ik werken!

Waar kom je vandaan?

Ik ben geboren in Amsterdam. Op 2 jarige leeftijd verhuisden mijn ouders naar Purmerend en daar woon ik nu nog altijd. Ik ben samen met mijn ouders en broer in Purmerend opgegroeid en voel me hier nog steeds thuis. Inmiddels woon ik alweer een aantal jaar in een nieuwbouwhuis in Weidevenne samen met mijn man (Jeroen), 2 kinderen (Mitchell en Kaylee) en natuurlijk onze hond Bibi.

Vertel eens wat meer over jezelf?

Ik ben extreem sociaal. Vroeger vond ik een ander veel belangrijker dan mezelf. Maar inmiddels leer ik steeds beter om met deze verhouding om te gaan en zorg ik er beter voor dat ik mezelf niet voorbij loop. Ik vind het heerlijk om anderen te helpen en sta ook altijd klaar voor de mensen waar ik om geef. Verder ben ik dol op lekker eten en een lekker wijntje sla ik niet af. Ook al moet ik dan wel 3 tot 4 keer per week heerlijk buiten wandelen om in shape te blijven.

Wat is je specialiteit – sterke punt bij HR Makelaars?

Omdat ik zo sociaal ben leg ik gemakkelijk contact met iedereen. Dit komt mij bij HR Makelaars erg goed van pas. Daar is het immers belangrijk om lekker de tijd te nemen voor iedereen. Omdat we met onze opdrachtgevers op een relaxte manier omgaan, gebeurt het vaak dat de gesprekken niet alleen over huizen en verhuizen gaan, maar ook over andere zaken in het leven. De klik met de mensen en het contact, dat is echt 1 van m’n sterke punten.

Daarbij ben ik degene die die mooie brochures van al onze huizen maakt, daar maak ik echt kunstwerkjes van en ik kan dan ook echt trots zijn op het resultaat!

Hoe lang werk je al in de makelaardij?

Voordat ik bij HR Makelaars begon heb ik eerst 8 jaar gewerkt op de afdeling Hypotheken van een makelaarskantoor. Ik ben daarna in 2013 begonnen bij HR Makelaars te werken. Wel grappig om te zien hoe het team sindsdien gegroeid is, want toen waren alleen Richard, Laura, Evelien en Mia nog maar werkzaam bij het kantoor.

Voordat ik in de makelaardij werkte heb ik nog een tijd in de reisbranche gezeten, grappig genoeg komt dat nog wel eens van pas, wanneer we met kantoor een uitje regelen J, zo heb ik toen het kantoor 10 jaar bestond onze weekend trip naar Napels georganiseerd.

Waar word je vrolijk van?

Ik word ontzettend blij van m’n gezin! Die maken mij iedere dag weer blij en daar geniet ik echt volop van. Gekker dan gek kan het bij mij namelijk niet. Ook word ik heel erg blij van mijn hondenmaatje Bibi (a.k.a. swiffer). Zij is net zo dol op mij als ik op haar, want het is thuis echt: “me and my shadow”.

Af en toe gaat ze een dagje mee naar kantoor en dat is echt een feest voor haar en natuurlijk voor m’n collega’s.

Ik word ook heel blij van mooi weer en gezelligheid. Met de jaren ga je vriendschappen steeds meer waarderen, maar vooral koesteren.

Ook ben ik dol op reizen, ongeacht waar naar toe. Dat heb ik overgehouden aan mijn werkervaring in de reiswereld. Het maakt me dus ook echt niet uit waar naar toe, ik heb al veel gezien, maar bij lange na nog niet alles.

Waar kun je niet tegen?

Ik kan niet tegen onrecht en vooral als er dingen worden gezegd die niet waar zijn.

Wat doe je in je vrije tijd?

Uiteraard geniet ik in m’n vrije tijd van mijn kindjes, die steeds ouder worden. Gelukkig is iedere leeftijd en fase heerlijk en vooral ook bijzonder om mee te maken.

Ook ga ik graag naar festivals en spreek ik voor de gezelligheid graag met vrienden en vriendinnen af. Maar er zijn zeker ook momenten van rust in ons prachtige huis.

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Contact
HR Makelaars Purmerend 0299 - 20 08 08
  • HR Makelaars Amsterdam 020 - 229 94 74
  • HR Makelaars Zaandam 075 - 207 92 05