Waarom ben je bij HR Makelaars gaan werken?

Ik werk al een aantal jaar in de makelaardij. Ik volgde HR Makelaars al een tijdje. Ik hoorde ik altijd de leuke verhalen van dit kantoor. In de zoektocht naar een woning in Purmerend hebben mijn vriendin en ik in 2018 kennis gemaakt mijn HR makelaars. Wat een leuke ervaring, dit kan ik nu uit eigen ervaring zeggen. De sfeer bij HR makelaars is heel erg prettig en de collega’s voelen aan als een echte vriendengroep! Ook is HR makelaars zeker geen traditionele makelaar, de andere aanpak van het makelaars-vak deed mijn ogen openen en ik dacht, hier wil ik werken! Ook is het heerlijk om binnen 5 minuten op kantoor te zijn.

Waar kom je vandaan?

Ik ben geboren in Heemskerk en opgegroeid in Castricum. Daarna ben ik gaan samenwonen in Diemen. Uiteindelijk wilden wij meer ruimte en begon de zoektocht naar een nieuw huis! Na vele huizen te hebben bekeken wonen wij sinds 2018 in Purmerend. Vroeger in Castricum was het altijd op de fiets naar het strand, nu is het helaas iets verder, maar we wonen heerlijk!

Vertel eens wat meer over jezelf?

Ik woon samen met mijn vriendin in de Gors. Sinds 2020 zijn wij trotse ouders van onze dochter. Veel mensen noemen mij een sociaal persoon. Ik maak hierin ook snel contact met iedereen. Ik ben ook geïnteresseerd in andere mensen en de verhalen. Gelukkig zorg ik ook voor mijzelf en probeer ook voldoende te bewegen. Zo werkt het bewegen en sporten op mijn gesteldheid.

Wat is je specialiteit – sterke punt bij HR Makelaars?

Een echt mensen-mens. Altijd heb ik met verschillende mensen gewerkt. Ik vind dan ook een goede sfeer erg belangrijk. Na een hectische dag waarin veel gebeurt, moet er altijd plaats zijn voor humor. Dat houdt het voor mij erg luchtig. Ook voor een luisterend oor kun je bij mij terecht. Zo leer je echt mensen kennen en kan ik mij inleven in een ander wat mij goed afgaat. Hierdoor bouw je oprechte relatie met mensen op.

Hoe lang werk je al in de makelaardij?

Vroeger als kind wilde ik altijd tekenaar worden. Na een aantal jaren in de Retail en optometrie gewerkt te hebben heb ik in 2016 kennis gemaakt met de makelaardij. Ik vond het enorm belangrijk om het gehele proces te zien, nu weet ik ook wat onze klanten ook doormaken! Daarom ben ik in de binnendienst begonnen en uiteindelijk in de buitendienst. Dit is wel de beste stap geweest. Iedere dag is anders en daarom ook enorm uitdagend en leuk. Eerst heb ik ervaringen opgedaan bij traditionele makelaarskantoren in Amsterdam, en sinds 2023 ben ik werkzaam bij HR Makelaars.

Waar word je vrolijk van?

Als het zonnetje schijnt ben ik automatisch nog een stuk vrolijker! Ik kan van de meest kleine dingen enorm gelukkig worden. Van het samen zijn met mijn dochter tot een goede espresso. Zo ben ik eigenlijk heel makkelijk vrolijk te krijgen.

Waar kun je niet tegen?

Onrecht en negatieve veranderingen. Overal de positieve kanten ergens van inzien is het mooiste van alles en maakt het voor mij en andere een stuk fijner.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik probeer ook veel te bewegen. Wekelijks probeer ik bij ons zaalvoetbalteam de nul te houden… Zo heb ik ook een racefiets, (welke ik vaker moet gebruiken) en tennis ik veel. Af en toe een lange rit maken is heerlijk, verstand op nul. Om ook heerlijk tot rust te komen vind ik het ook fijn om te tekenen.

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Contact
HR Makelaars Purmerend 0299 - 20 08 08
  • HR Makelaars Amsterdam 020 - 229 94 74
  • HR Makelaars Zaandam 075 - 207 92 05