Daniëlle Van Well-Ruys.

Altijd een luisterend oor.

HR Makelaars heeft als belangrijk speerpunt: aandacht en tijd. En dat is nu net mijn specialiteit! Ik vind het heerlijk om het verhaal achter de mens te horen en weet altijd de juiste vragen te stellen. Hierdoor stellen mensen zich gemakkelijk open naar mij en kan ik ze nog beter helpen.

Waarom ben je bij HR Makelaars gaan werken?

Ondanks dat ik geen ervaring in de makelaardij had, sprak het enthousiasme van het team me enorm aan. Vanaf de zijlijn hoorde ik de enthousiaste verhalen over de makelaardij en de manier van werken van het kantoor. Richard en Laura zijn mijn zwager en zus en die hadden direct enorm veel vertrouwen in me.

Ook het vooruitstrevende werken vond ik heel interessant, het steeds weer ontwikkelen en voorop lopen. Niet achterin de bus zitten en afwachten maar steeds weer nieuwe dingen bedenken. Ik kan er enorm trots op zijn dat we een bedrijf zijn dat zich onderscheidt en dat ik daar een onderdeel van ben.

Waar kom je vandaan?

Ik ben geboren in Westbeemster als middelste zus van een heerlijk gezin. Hierna ben ik met mijn ouders mee verhuisd naar Middenbeemster. Toch trok voor mij de stad meer dan het platteland. Toen ik op mezelf ging wonen ben ik dus al snel verhuisd naar Purmerend en daar woon ik nu nog altijd.

In 1999 heb ik een huis gekocht in de Purmer-Noord en ik vind het hier nog steeds ontzettend fijn om te wonen. De combinatie van een rustige wijk met veel speelplekken voor de kinderen en altijd op fiets/loop afstand van de reuring, ik houd er van!

Vertel eens wat meer over jezelf?

Ik woon samen met mijn man Ruud en twee kinderen (Thijn en Sem) van 18 en 13 jaar. Nu ze wat groter zijn hebben we wat meer vrijheid gekregen. Hierdoor ben ik ook meer gaan werken en ik werk dus inmiddels 4 dagen in de week voor HR Makelaars.

Dat ik ooit in de makelaardij terecht zou komen had ik niet snel verwacht. Ik heb een opleiding gedaan tot schoonheidsspecialiste en heb jaren zelf een salon gehad. Ook heb ik in het verleden een baan gehad op kantoor bij een alarminstallatiebedrijf, waar ik jaren plezierig heb gewerkt.

Ik ben een gevoelig type en kan snel geëmotioneerd raken van dingen die er om me heen gebeuren. Ik vind het belangrijk om in goede harmonie met mensen om te gaan en zal niet snel boos worden. Ik probeer dingen altijd van meerdere kanten te bekijken. Ik ben heel vaak heel vrolijk en opgewekt, je zult me niet snel chagrijnig meemaken, behalve als ik niet gegeten heb. 😉

Wat is je specialiteit – sterke punt bij HR Makelaars?

Ik denk mijn oprechte interesse in mensen, ik hou van dat contact. Ook kan ik goed luisteren. Het is dan ook fijn dat ik bij HR Makelaars echt de mogelijkheid krijg om de tijd te nemen voor iedereen. Hierdoor bouw ik leuke contacten op met opdrachtgevers en kan ik ze nog beter helpen.

Tot slot ben ik vrolijk en opgeruimd.

Hoe lang werk je al in de makelaardij?

Ik werk nu bijna 1,5 jaar bij HR Makelaars en heb hiervoor niet in de makelaardij gewerkt. Toch lijkt het alsof ik hier al veel langer werk. Het is fijn dat ik het werk nu goed onder de knie heb, waardoor ik me meer kan concentreren op de aandacht voor onze opdrachgevers.

Waar word je vrolijk van?

Nou heb je even? Van mijn leuke collega’s/ Van mijn super hobby: zingen/ Van mijn lieve gezin/ Van mijn vrienden en zo kan ik nog wel even door gaan. Ik ga zingend door het leven!

Waar kun je niet tegen?

Ik kan absoluut niet tegen oneerlijkheid en tegen mensen kwetsen. Doordat ik een verbinder ben en altijd het goede zie in mensen, begrijp ik maar moeilijk dat andere mensen niet ook op die wijze in het leven staan. Ook kan ik echt niet tegen negativiteit. Wat ik op m’n werk echt heel vervelend vind is als ik dingen niet goed snap. Dat vond ik vooral in het begin bij HR Makelaars erg lastig, ik wil nu eenmaal graag alles goed doen. Daarin ben ik best wel een streber.

Wat doe je in je vrije tijd?

Zingen!!!!
Ik ben lid van Pop-musical koor Purmerend en daar gaat veel van m’n vrije tijd in zitten.
Elke week oefenen we nieuwe nummers en ook zit ik in de publiciteitscommissie, wat betekent dat ik ook veel bezig ben met het op een positieve manier naar buiten brengen van ons geweldige koor. Verder heb ik een grote vriendengroep waar we veel mee afspreken.

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Contact
HR Makelaars Purmerend 0299 - 20 08 08
  • HR Makelaars Amsterdam 020 - 229 94 74
  • HR Makelaars Zaandam 075 - 207 92 05