Evelien Everaars – Verbeek

Bergen verzetten met een glimlach

Wanneer je iets wil weten over een verkoop van HR Makelaars wil weten, wanneer je de stand van zaken van een verkocht huis wil weten, of over een transactie van vroeger wil weten? Kom dan bij mij. Ik sta er op kantoor om bekend dat ik een geweldig geheugen heb en eigenlijk altijd van de laatste stand van zaken op de hoogte ben.

Waarom ben je bij HR Makelaars gaan werken?

Eigenlijk heeft HR Makelaars mij gevonden.

Ik kende Richard en Laura al uit de makelaardij omdat ik vroeger bij een ander kantoor in Purmerend heb gewerkt. Ik had besloten uit de makelaardij weg te gaan en werkte ongeveer een klein jaartje in de zaak van mijn man, de bouwwinkel Multimate toen ik door hen benaderd werd of ik misschien weer terug wilde komen in de makelaardij. Ik miste de wereld best wel en heb toen de kans met beide handen aan gegrepen. Laura was inmiddels hoogzwanger van hun eerste kindje en door al mijn ervaring kon ik snel mijn weg vinden in hun bedrijf. Ik ben heel blij dat zij op mijn pad zijn gekomen.

Waar kom je vandaan?

Ik ben geboren in Purmerend, maar woon mijn hele leven al in het mooie Monnickendam. Ik ben opgegroeid aan de Lindegracht in het oude centrum van Monnickendam, samen met mijn 3 broers. Zelf woon ik nu ook in Oud-Monnickendam samen met mijn man en onze dochter Sanne.

Vertel eens wat meer over jezelf?

Ik ben inmiddels een een flinke poos samen met mijn man Raymond Everaars.. Samen hebben we een prachtige dochter, Sanne.

Mijn man heeft een bouwmarkt in Edam, Multimate. Ik spring daar af en toe nog steeds bij op drukke/actiedagen. Ik heb na de Mavo de opleiding administratie gevolgd aan het Horizon College in Hoorn Hierna ben ik direct gaan werken bij een makelaarskantoor in Purmerend waar ik 13 jaar gewerkt heb. Hierbij ben ik bij mijn man in de winkel gaan werken. Toch miste ik de makelaardij enorm en ben na een jaar bij HR Makelaars gaan werken.

Als we echt terug gaan in de tijd, dan vind ik het nog leuk om te vertellen dat ik vroeger op turnen heb gezeten bij turnvereniging Brinio en ook op de fanfare heb gezeten: Olympia, ik heb daar 3 jaar trom geroffeld. In mijn uitgaanstijd kon je zo ongeveer iedere week vinden in de Movies of op de dijk in Volendam. Ook ging ik vaak naar housefeesten en festivals, wat we heel soms nog wel eens doen.

Wat is je specialiteit – sterke punt bij HR Makelaars?

Ik sta bij HR Makelaars bekend om mijn ijzersterke geheugen en kennis van zaken. Ik ben altijd opgewekt, maar dat is natuurlijk ook niet lastig met zulke leuke collega’s.

Als je werkt op de binnendienst bij ons kantoor dan gebeurt er iedere dag veel tegelijkertijd, daarom is het belangrijk om goed te kunnen multitasken en ook dat gaat me erg goed af.

Hoe lang werk je al in de makelaardij?

Ik denk dat ik van iedereen op kantoor het langste in de makelaardij zit, misschien dat Richard het net van me wint. Ik werk nu namelijk inmiddels meer dan 20 jaar in de makelaardij!

Waar word je vrolijk van?

Ik word echt vrolijk van mijn lieve collega’s, mijn gezin, mijn familie en natuurlijk van mijn vriendinnen.

Waar kun je niet tegen?

Ik kan niet tegen vervelende geluiden zoals wanneer iemand met een pen tikt of fluit. Gelukkig houden ze hier rekening mee op kantoor ;-).

Ook kan ik niet tegen onrecht of wanneer mensen zich ongevraagd ergens mee bemoeien.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik ben thuis vaak bezig met het schoonmaken van mijn huis, de was, de boodschappen en natuurlijk tijd doorbrengen met mijn (schoon)familie. Verder ga ik graag uit eten en vind ik het gezellig om lekker wijntjes met hen te drinken.

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Contact
HR Makelaars Purmerend 0299 - 20 08 08
  • HR Makelaars Amsterdam 020 - 229 94 74
  • HR Makelaars Zaandam 075 - 207 92 05