Mariska Beentjes

Gedreven en enthousiast

Mijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Er is niets leuker dan enthousiast te zijn over je werk en echt lol hebben in wat je doet. Met het team van HR Makelaars gaan we natuurlijk elke dag voor het beste resultaat, maar ook de onderlinge samenwerking maakt mij enthousiast.

Waarom ben je bij HR Makelaars gaan werken?

Vanaf het moment dat ik had besloten de makelaardij te willen werken ben ik begonnen met de opleiding tot kandidaat makelaar. In diezelfde periode ben ik ook begonnen met de zoektocht naar een koophuis. Ik heb toen heel wat makelaars voorbij zien komen en daaruit bleek wel dat HR Makelaars er met kop en schouders bovenuit stak. Hoe innovatief en creatief zij met de technologie van nu omgaan trok mij heel erg aan. Ook de manier die HR Makelaars steeds weer vindt om continu te verbeteren en te ontwikkelen en de tijd die er wordt genomen voor kijkers was iets dat me direct aan sprak. Ik kreeg eerst een baan bij een andere makelaar, maar had altijd in gedachten dat ik graag bij HR Makelaars wilde werken. Toen ze op zoek waren naar een nieuwe medewerker, kwamen we via een gemeenschappelijke kennis in contact en inmiddels werk ik alweer sinds 2018 bij HR Makelaars.

Waar kom je vandaan?

Ik ben geboren in Kwadijk en heb daar het grootste gedeelte van mijn leven gewoon met mijn ouders en 3 zussen. Sinds 2017 woon ik in Purmerend.

Vertel eens wat meer over jezelf?

Ik woon samen met mijn vriend in Purmerend en ben daar helemaal op m’n plek. We wonen in een ouder huis dat we zelf verbouwd hebben. Ik zie mezelf als een enthousiast en positief ingesteld persoon en vind het ook heerlijk om van mijn vrije tijd te genieten.

Wat is je specialiteit – sterke punt bij HR Makelaars?

Dat moet zeker mijn enthousiasme zijn. Ik kan altijd het positieve zien en met mijn enthousiasme en vrolijke babbel weet ik gemakkelijk mensen enthousiast te maken over het huis dat we verkopen.

Hoe lang werk je al in de makelaardij?

Ik werk nu sinds 2018 in de makelaardij. Zoals gezegd werkte ik eerst bij een ander kantoor, dat een stuk traditioneler is. De overgang naar HR Makelaars was dus best een grote, maar ik heb gelukkig snel kunnen wennen en voel me hier helemaal thuis.

Waar word je vrolijk van?

Er zijn ontzettend veel dingen waar ik vrolijk van wordt; gezelligheid, lekker eten, wijn, nieuwe ervaringen opdoen en nieuwe dingen ontdekken.

Waar kun je niet tegen?

Een tikkende klok of klikkende pen (maar gelukkig zijn we bij HR Makelaars bijna helemaal digitaal 😉 ) en in de keuken staan met een veel te lang recept.

Wat doe je in je vrije tijd?

Het grootste gedeelte van mijn vrije tijd gaat op dit moment op in het afronden van het laatste stukje van mijn makelaarsopleiding. Daarnaast ga ik graag met mijn vriend en vrienden op stap.

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Contact
HR Makelaars Purmerend 0299 - 20 08 08
  • HR Makelaars Amsterdam 020 - 229 94 74
  • HR Makelaars Zaandam 075 - 207 92 05