Marlous van Baarsen

Aankoopcoach

Top op het bot gemotiveerd om voor jou een huis te vinden

Waarom ben je bij HR Makelaars gaan werken?

HR was voor mij hét kantoor om bij te werken! Ik werkte al in de makelaardij en kwam HR dus al regelmatig tegen als ‘concullega’. De andere werkwijze sprak mij toen al heel erg aan. Via collega Evelien ben ik met Richard en Laura in contact gekomen naar aanleiding van een opstaande vacature als (assistent) makelaar en inmiddels sinds 2015 trotse werknemer bij het leukste kantoor van Nederland!

Waar kom je vandaan?

Ik ben opgegroeid in Monnickendam waar ik tot mijn 26e ook gewoond heb en daarna ‘geëmigreerd’ ben naar een dorpje onder de rivieren, Sint-Michielsgestel in Brabant. Ik ben 2 dagen per week op kantoor en de rest van de week werk ik vanuit huis. Gelukkig zijn bijna al mijn werkzaamheden goed vanuit huis te doen, waardoor het geen enkel probleem is dat ik “helemaal” in Brabant woon.

Vertel eens wat meer over jezelf?

Ik ben opgegroeid in een warm en ondernemend gezin. Ik ben de middelste van 3 kinderen en ik vind het nog steeds heel fijn om wekelijks bij mama aan te kunnen schuiven en met het hele gezin samen te eten.

Sinds 2017 eet ik vrijwel plantaardig (met af en toe een lekker gebakje als uitzondering) en dat bevalt nog steeds goed! Stilzitten is niet aan mij besteed. Ik ben liever lekker bezig en sta graag voor mensen klaar. Van september 2019 tot maart 2020 ben ik samen met mijn vriend op wereldeis geweest en dat is een ervaring die ik voor de rest van m’n leven koester.

Wat is je specialiteit – sterke punt bij HR Makelaars?

Ik ben sinds 2021 volledig bezig met de aankoopkant en daar ligt mijn focus dan ook op. Binnen HR kan ik breed ingezet worden als dat nodig is. Ik denk graag mee, ga geen uitdaging uit de weg en ik heb een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Met de aankoop merk ik dat het nog leuker is om de persoon achter de mens te leren kennen om ze zo aan het juiste huis te kunnen matchen!

Hoe lang werk je al in de makelaardij?

Toen ik 17 was ben ik begonnen als stagiaire bij een makelaarskantoor in Purmerend, daarna bij een ander makelaarskantoor gewerkt in de binnendienst op verschillende locaties van Enkhuizen tot Haarlem. In 2015 heb ik mijn diploma assistent-makelaar gehaald en sindsdien ben ik ook werkzaam bij HR Makelaars!

Waar word je vrolijk van?

Eten, samen zijn met familie en vrienden, samenwerken als team, geluk vinden in de kleine dingen, ontzorgen, iets kunnen bijdragen, spontane dingen.

Waar kun je niet tegen?

Mensen die te laat komen, negativiteit, oneerlijke behandeling,

Wat doe je in je vrije tijd?

Yoga, wandelen, met vrienden afspreken, lekker eten, reizen

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Contact
HR Makelaars Purmerend 0299 - 20 08 08
  • HR Makelaars Amsterdam 020 - 229 94 74
  • HR Makelaars Zaandam 075 - 207 92 05