Menno van Diepen

Menno van Diepen. De beste service met een grote glimlach

Bij HR Makelaars wordt altijd gewerkt aan het verbeteren van de dienstverlening, stilstand is nu eenmaal achteruitgang.

Waarom ben je bij HR Makelaars gaan werken?

HR is een jong en dynamisch kantoor. Het kantoor is aan het groeien en wil de makelaardij naar een nieuw en hoger niveau tillen. Wat mij betreft is HR Makelaars echt een makelaar 2.0.

Al mijn collega’s zijn super aardig en meedenkend en vinden het fijn om met mensen in contact te zijn.

Ook de onderscheidende werkwijze van HR mij erg aan. De manier van werken ligt erg dicht bij wat ik zelf prettig vind en nastreef. Ik denk dat dat de reden is dat we zo’n enorm goede match zijn!

Waar kom je vandaan?

Ik ben geboren en getogen in Purmerend.

Ik heb ruim 20 jaar in de Purmer-Zuid gewoond vlakbij winkelcentrum Meerland.

Daarna ben ik samen met mijn vrouw (toen nog mijn vriendin) gaan samenwonen in een appartement op de Kaasmarkt in het centrum! Dit was een erg leuke ervaring. Ik woonde dichbij de kroegjes en alle winkels waren om de hoek. Inmiddels woon ik alweer bijna 5 jaar in de Gors en hebben mijn vrouw en ik twee kleine kids rondlopen!

Vertel eens wat meer over jezelf?

Ik heb na mijn VWO gehaald te hebben op het Da Vinci College besloten om de studie Bouwkunde te gaan volgen aan de Hogeschool van Amsterdam. Na deze studie succesvol te hebben afgerond heb ik twee jaar gewerkt bij een architectenbureau in Purmerend. Hier ben ik erachter gekomen dat alleen maar achter mijn computer zitten mij niet gelukkig maakt. Ik hou ervan om veel met mensen in contact te zijn. Zie hier mijn switch naar de makelaardij! Na 4,5 jaar bij een traditionele makelaar te hebben gewerkt en in de tussentijd mijn benodigde papieren te hebben gehaald was het tijd om een volgende stap te maken met nieuwe uitdagingen waar ik veel energie uit kan halen!

Wat is je specialiteit – sterke punt bij HR Makelaars?

Ik ben iemand die goed kan luisteren naar mensen, ik heb veel geduld en kan zo in de huidige moeilijke/overspannen markt de mensen van het juiste advies voorzien bij aankoop en verkoop. Ook heb ik natuurlijk een achtergrond in bouwkunde, dit levert nog wel eens wat voordelen op als mensen vragen hoe ze een bouwvergunning moeten aanvragen bijvoorbeeld.

Hoe lang werk je al in de makelaardij?

Inmiddels werk ik alweer 5 jaar in de makelaardij.

Waar word je vrolijk van?

Ik word erg vrolijk van muziek en luister hierbij naar heel veel verschillende genres.

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Contact
HR Makelaars Purmerend 0299 - 20 08 08
  • HR Makelaars Amsterdam 020 - 229 94 74
  • HR Makelaars Zaandam 075 - 207 92 05