Michael Snoey Kiewit – de Jong

De perfecte deal voor tevreden opdrachtgevers

Het leuke aan het werken bij HR Makelaars is dat we iedere keer weer proberen de perfecte deal te sluiten voor onze opdrachtgevers. Wanneer beide partijen hierna super tevreden zijn, dan heb ik echt een geweldige dag!

Waarom ben je bij HR Makelaars gaan werken?

In 2016 was ik zelf opzoek naar een huis en ik toen met veel kantoren een bezichtiging gehad. Eén van die makelaars was HR Makelaars. Het viel mij tijdens de bezichtigingen met hen op dat zij een onderscheidende en vooral heel persoonlijke aanpak hadden. Dit voelde voor mij zo goed omdat dit ook een manier is, zoals ik zelf zou willen werken. Ik heb toen de stoute schoenen aangetrokken en een bieding gedaan op één van de huizen en bij de bieding stuurde ik meteen mijn CV mee.

Uiteindelijk hebben mijn partner en ik het huis gekocht en een paar maanden later kon ik bij HR Makelaars starten!

Waar kom je vandaan?

Ik ben geboren en getogen in Purmerend, na een uitstapje van zo ongeveer 5 jaar ben ik nu weer terug gekeerd naar Purmerend. Mijn familie woont ook nog altijd in Purmerend.

Vertel eens wat meer over jezelf?

De mensen die mij nu ontmoeten kennen mij als makelaar. Ik heb echter voor de makelaardij iets totaal anders gedaan. Op mijn tiende jaar ben ik begonnen aan de Nationale balletacademie in Amsterdam. Ik heb mijn HBO vervolgens afgerond in London, waarna ik ben gaan werken bij Het Ballet van Vlaanderen. De interesse voor het makelaarsvak begon al vroeg bij mij en daarom ben ik tijdens mijn danscarrière begonnen met een zelfstudie makelaardij. Als laatste heb ik nog 1,5 jaar in de musical Billy Elliot gespeeld in de rol van de volwassen Billy Elliot. Een onwijs mooie tijd waarin ik naast de vele uren op het toneel mijn studie in de pauzes van de shows heb afgerond.

Wat is je specialiteit – sterke punt bij HR Makelaars?

Ik ben betrouwbaar, betrokken en persoonlijk. Kenmerken die je bij iedereen van ons kantoor zeker zal tegenkomen en dat is ook echt wel de kracht van het kantoor.

Hoe lang werk je al in de makelaardij?

Ik ben inmiddels ruim 4 jaar werkzaam in de makelaardij. Voordat ik bij HR Makelaars begon heb ik nog enige tijd bij een kantoor in Amsterdam gewerkt. Toen ik naar Purmerend verhuisde, vond ik het prettig om ook bij een kantoor in Purmerend te werken. Het grote voordeel is ook dat HR Makelaars inmiddels ook een kantoor in Amsterdam heeft, waardoor ik ook regelmatig in Amsterdam werk.

Waar word je vrolijk van?

Ik word er vrolijk van om gezellig met vrienden en familie tijd door te brengen.

Waar kun je niet tegen?

Ik vind het erg belangrijk om iedereen met respect te behandelen en te benaderen. Wanneer dit andersom door iemand anders niet gebeurt, dan kan ik dat erg vervelend vinden.

Wat doe je in je vrije tijd?

Tijdens de gezamenlijke lunch op vrijdag op kantoor vertellen we meestal onze weekendplannen. Bij mij is dat vaak dat ik uit eten ga, een weekendje weg ga of dat ik met vrienden heb afgesproken. Ook houd ik er erg van om mooie reizen te maken. Zo ben ik al naar de jungle van Costa Rico geweest bijvoorbeeld, maar ook naar een bounty-eiland.

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Contact
HR Makelaars Purmerend 0299 - 20 08 08
  • HR Makelaars Amsterdam 020 - 229 94 74
  • HR Makelaars Zaandam 075 - 207 92 05