Nathalie De Vroom

Nathalie De Vroom. Verkoopstyliste. Verkoopfotograaf. Queen of details.

Zo ongeveer ieder huis dat door ons wordt verkocht, wordt door mij gefotografeerd. Maar voordat ik ze fotografeer gaat er nog best wat werk aan vooraf.  Ik adviseer over hoe het huis het beste kan worden voorbereid en doe de uiteindelijke verkoopstyling voordat ik ga fotograferen.

En dat is nu net het geweldige aan mijn werk. Ik heb de tijd om bij iedere verkoop te gaan voor het allerbeste resultaat, wat natuurlijk weer tot een nog betere verkoopopbrengst leidt!

Waarom ben je bij HR Makelaars gaan werken?

Ik kende HR Makelaars al een tijdje en vond de sfeer die er bij het bedrijf heerste erg fijn. Ik heb altijd een fascinatie voor de makelaardij gehad. Al snel bleek dat we een overeenkomstige visie hadden over hoe een woning het beste gepresenteerd kon worden. Het bedrijf heeft ruimte voor aandacht voor opdrachtgevers en innovatie. De functie bestond nog niet bij het bedrijf. Dus ik heb dit onderdeel van het bedrijf samen met Richard en Laura mogen opzetten. Inmiddels werk ik alweer ruim 2 jaar met veel plezier bij HR Makelaars en voel ik me helemaal thuis in het warme team.

Waar kom je vandaan?

Ik kom uit Alphen aan de Rijn.

Ja, ik weet het niet direct om de hoek, maar het is het waard om dagelijks heen en weer te rijden. J

Ik ben opgegroeid in een dorp vlakbij Alphen aan de Rijn. Hier woonde ik met mijn ouders en oudere zus. Ik was vroeger veel buiten aan het spelen. Ook was ik vaak aan het sporten en luisterde ik veel naar muziek.

Toen ontmoette ik mijn partner en samen hebben we een huis gekocht. In 2011 ben ik getrouwd en nu wonen we in het oude centrum van Alphen in een tweelaags herenhuis. Wat ik zo gaaf vind aan het huis zijn de authentieke details én de heerlijke tuin!

Vertel eens wat meer over jezelf?

Na de Mavo en de Havo te hebben afgrond ben ik complete woninginrichting aan het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam gaan volgen. Na deze opleiding ben ik de kantoorinrichting ingerold. Ik hield me hier bezig met het ontwerpen van kantoren. Vervolgens heb ik een basisopleiding Fotografie gedaan aan de Fotovakschool in Amsterdam. Voordat ik bij HR Makelaars ben gaan werken, werkte ik bij een bedrijf dat zich specialiseerde in de fotografie van vastgoed.

Wat is je specialiteit – sterke punt bij HR Makelaars?

Dat is niet zo moeilijk: fotografie en styling natuurlijk. Het stylen en fotograferen voor de verkoop is echt een vak apart. Verder kan ik ook huizen inmeten, plattegronden en foto’s bewerken.

Mijn sterke punt is dat ik bijzonder veel oog voor detail heb.

Hoe lang werk je al in de makelaardij?

Inmiddels werk ik in totaal alweer 6 jaar in de makelaardij.

Waar word je vrolijk van?

Ik word blij van de kleine dingen in het leven. Van een fluitende merel tot een spontaan leuk gesprek met iemand.

Waar kun je niet tegen?

Ik kan absoluut niet tegen gehaast zijn. Dat is nog wel eens lastig in de makelaardij waar het veel hollen is. Gelukkig heb ik de ruimte om veel tijd te nemen voor mijn fotografie-opdrachten.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik houd nog altijd van het luisteren naar muziek en ben ook gek op het knuffelen met onze dieren. Samen genieten van onze tuin. Ik tennis en ben dol op wandelen, dan wandel ik graag ook over de markt om daar direct een visje te eten. Ik ga ook graag naar het strand of op vakantie. Je ziet ik ben een levensgenieter!

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Contact
HR Makelaars Purmerend 0299 - 20 08 08
  • HR Makelaars Amsterdam 020 - 229 94 74
  • HR Makelaars Zaandam 075 - 207 92 05