Susanne Tomasović-Ruys

De hele wereld mag weten hoe bijzonder jouw huis is!

In mijn functie als marketing- en communicatiemedewerker kan ik helemaal mijn ei kwijt.rnrn rnrnIk heb de mogelijkheid om elke dag creatief bezig zijn en na te denken over de huizen die we verkopen en de uitingen van HR Makelaars.rnrn rnrnWat is nu leuker dan out of the box te bedenken hoe we de verwachtingen kunnen overtreffen?

Waarom ben je bij HR Makelaars gaan werken?

Zeg nu eerlijk, waar zou ik anders moeten werken? Ik ben per toeval bij HR Makelaars beland. Ik heb geen verleden in de makelaardij, maar had heel sterke banden met het bedrijf. Laura (Herlé-Ruys) is namelijk mijn zus. Ik was altijd al heel enthousiast over de manier waarop HR Makelaars makelt en zeker ook over de gezellige sfeer die er op het kantoor hangt.rnrn rnrnToen zich de kans voordeed om bij HR Makelaars aan de slag te gaan, hoefde ik niet lang na te denken. Hier krijg ik de ruimte om veel van mijn ideeën ook daadwerkelijk te realiseren en kan ik als marketeer enorm groeien.

Waar kom je vandaan?

Ik kom uit Middenbeemster. De Beemster heeft een speciaal plekje in mijn hart. Ik heb hier mijn hele leven gewoond en kan nog altijd genieten van de omgeving. Het wisselen van de seizoenen zie je hier om je heen gebeuren. Lammetjes in de wei, prachtige tulpenvelden en herfstige bomen, het is allemaal even mooi.

Vertel eens wat meer over jezelf?

Ik ben getrouwd met Toni en heb twee kinderen die inmiddels beiden studeren en dus niet meer thuis wonen. Een groot deel van mijn werkzame leven heb ik met heel veel plezier als leerkracht gewerkt op verschillende basisscholen. En aangezien kinderen toch altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben, ben ik na enige tijd ook gestart met een webshop voor kinderfeestjes. Veel van mijn kennis over marketing heb ik geleerd tijdens het werken aan de webshop. Het onderwijs heb ik inmiddels met pijn in het hart vaarwel gezegd, maar de nieuwe uitdaging bij HR Makelaars bleek een schot in de roos.

Wat is je specialiteit – sterke punt bij HR Makelaars?

Mijn taak bij HR makelaars is de marketing. Dit is best een breed begrip. Zo onderhoud ik onze social media kanalen, werk hard aan de website en zorg voor regelmatige nieuwsbrieven maar ook de marketing voor de huizen die we in verkoop krijgen is mijn taak. Ik probeer deze zo goed mogelijk overal onder de aandacht te brengen.rnIk denk dat hierbij mijn grote honger naar nieuwe kennis en techniek gecombineerd met een behoorlijke dosis creativiteit mij hierbij goed helpt.

Hoe lang werk je al in de makelaardij?

Ik werk inmiddels 3 jaar bij HR makelaars. Eerder heb ik niet bij andere makelaarskantoren gewerkt.Dit geeft mij juist de mogelijkheid om out of the box te denken, omdat ik niet zo denk als een makelaar die al jaren in de makelaardij werkt.

Waar word je vrolijk van?

Ik vind het heerlijk om lekker mee te zingen met mooie muziek, kan intens genieten van een lekkere kop thee met een overheerlijk gebakje en krijg altijd een goed humeur van tijd doorbrengen met familie en vrienden

Waar kun je niet tegen?

Ik denk graag in oplossingen en mogelijkheden en word dan ook altijd een beetje chagrijnig van negatieve mensen. Bij mij is het glas vaak half vol.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd speel ik toneel bij musicalvereniging Purple en als ik ergens nog een beetje tijd overhoud, lees ik graag een goed boek. Natuurlijk vind ik het ook heel leuk om er met mijn gezin op uit te trekken.

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Contact
HR Makelaars Purmerend 0299 - 20 08 08
  • HR Makelaars Amsterdam 020 - 229 94 74
  • HR Makelaars Zaandam 075 - 207 92 05