Terug naar overzicht
Auteur: Laura Herlé-Ruys Datum: 24 maart 2022

Radeloos van Funda?

Ken je die mop van die man die een huis wilde gaan bekijken?

Een mop eindigt altijd met een lachbui maar eigenlijk is het vinden en kopen van een huis op dit moment helemaal niet om te lachen. Laura heeft een video voor je opgenomen waarin ze hier dieper in duikt.

Radeloos van Funda, bekijk de video

Hoe vaak heb jij het al gehad dat jij een huis wilde bekijken en dat de makelaar je zei dat er geen plek meer was? Of dat je een bezichtiging gepland had maar toen afgebeld werd omdat het huis al verkocht was? En is het jou al gebeurd dat je een onweerstaanbaar bod had gedaan en er dan toch iemand nog hoger bleek te hebben geboden?
Het is om moedeloos van te worden.

De huizenmarkt is zo oververhit dat er maar weinig aanbod is en dat, als je dan eindelijk een geschikt huis ziet op Funda, je hier niet meer kunt kijken omdat de bezichtigingsblokken al vol zitten, of dat het al verkocht blijkt te zijn.

Super frustrerend natuurlijk. 

En dat verhaal van die man die een huis wilde gaan bekijken? Dat had toch eigenlijk best wel een happy end. 

Ook hij was al een flinke tijd aan het zoeken en stond op het punt het maar op te geven en voorlopig maar te blijven wonen waar hij nu woonde. 

Bij een van zijn laatste pogingen om een afspraak te maken voor een bezichtiging kreeg hij de gouden tip; hij werd gewezen op het HR servicegesprek, een kosteloze afspraak met aankoopcoach Marlous van Baarsen. 

En dat servicegesprek leverde hem uiteindelijk heel wat op: hij vond zijn droomhuis en heeft inmiddels de overstap gemaakt.

Servicegesprek wat is dat?

Tijdens een gesprek dat ongeveer een uur duurt, geeft aankoopcoach Marlous je alles wat je moet weten om beter voorbereid de huizenmarkt op te gaan. 

Zo geeft ze je tips over het zoeken naar een huis, ( wist je bijvoorbeeld dat er manieren zijn om huizen die op de markt komen al eerder te zien dan op Funda?)

Je leert hoe je van een bezichtiging een succes kunt maken en hoe je kunt zorgen dat jouw bieding opvalt tussen de anderen. Ook het koopcontract komt natuurlijk ter sprake. Weet jij eigenlijk wel waar je op moet letten?

Het servicegesprek is trouwens helemaal gratis, Het kost je alleen een uur van je tijd.

Zelf ook een servicegesprek aanvragen? Dat doe je eenvoudig hier

En wat als je wat meer hulp nodig hebt? 

Geen probleem natuurlijk. Onze aankoopmakelaars staan voor je klaar om je tijdens het hele proces te helpen. Van de bezichtiging en het bieden tot het controleren van de koopakte en de controle bij oplevering.

Meer weten over de aankoopmakelaars van HR makelaars? Hier vind je meer informatie

Delen: Wil je vaker blogs van ons ontvangen?

Leer alles tijdens het servicegesprek

Zorgen dat jij meer kans maakt op de woningmarkt?

Leer alles over het kopen van een huis tijdens een gratis een servicegesprek met onze aankoopcoach

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Contact
HR Makelaars Purmerend 0299 - 20 08 08
  • HR Makelaars Amsterdam 020 - 229 94 74
  • HR Makelaars Zaandam 075 - 207 92 05
  • Elke week een handige woontip ontvangen?