Terug naar overzicht
Auteur: Laura Herlé-Ruys Datum: 2 mei 2023

Review HR makelaars, Rob Ankersmit

Hoe is het om je huis te verkopen met HR makelaars? Wat komt er allemaal kijken bij het verkopen van je huis en wat maakt HR makelaars nu anders dan anderen? Rob Ankersmit vertelt je over zijn ervaringen.


Review HR makelaars, bekijk de video

Het verhaal van Rob

Een huis verkopen kan soms een hele uitdaging zijn. Zo ook voor Rob Ankersmit en zijn vrouw Marja. Na twee maanden bij een andere makelaar te hebben gezeten, zonder succes, besloten ze over te stappen naar HR Makelaars.

Rob vertelt:
Sinds kort ben ik klant bij HR makelaars. Voordat ik bij HR Makelaars kwam, zaten wij bij een andere makelaar die ons niet goed beviel. We hadden in twee maanden tijd maar één klant en die hield ons maar aan het lijntje. Toen hebben we nog een andere makelaar gekozen en dit werd uiteindelijk HR Makelaars. 

Wat mij zo aansprak bij HR Makelaars was dat ze heel vriendelijk waren en een modern bedrijf hebben. Het was echt een warm bad zodra je hier binnenkwam.

Ze hadden zelfs een styling team dat ons goed hielp om ons huis verkoopklaar te maken. We hebben uiteindelijk binnen een maand ons huis verkocht, terwijl het bij de vorige makelaar niet lukte. 

Het grootste verschil met HR Makelaars en de vorige makelaar was dat we bij HR Makelaars wel goed op de hoogte werden gehouden van de ontwikkelingen rondom de verkoop van ons huis. Bij de vorige makelaar hoorden we lange tijd niets en begonnen we zelf maar contact op te nemen. Gaf een ontevreden gevoel.

Een ander groot pluspunt van HR Makelaars was dat we ondanks dat de huizenprijzen om ons heen echt in elkaar zakten, toch bijna de vraagprijs kregen voor ons huis. Dat was echt fantastisch! Ik zou HR Makelaars zeker aanraden aan iedereen die zijn huis wil verkopen. Het is een ontzettend leuk beddrijf om mee te werken en de medewerkers zijn heel menselijk en open. 

Al met al was de samenwerking met HR Makelaars echt een opluchting voor mij en mijn vrouw. We hadden al een nieuw huis gekocht en als we ons oude huis niet hadden verkocht, waren we in de financiële problemen gekomen. We hadden in het nieuwe huis nauwelijks iets kunnen doen, behalve wat schilderwerk. Nu kunnen we met een gerust hart genieten van ons nieuwe huis. 

Benieuwd hoe HR makelaars jouw huis verkoopt?

Vraag vrijblijvend een gratis waardebepaling aan van je huis. Tijdens de waardebepaling berekent de makelaar de waarde van jouw woning maar vertelt je ook over de werkwijze van HR en hoe deze kan zorgen voor de beste verkoop voor jou.

Waardebepaling aanvragen

Waardebepaling aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Delen: Wil je vaker blogs van ons ontvangen?

Doe de gratis waardecheck

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van je huis of appartement

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Contact
HR Makelaars Purmerend 0299 - 20 08 08
  • HR Makelaars Amsterdam 020 - 229 94 74
  • HR Makelaars Zaandam 075 - 207 92 05
  • Elke week een handige woontip ontvangen?