Servicegesprek aanvragen
Zo geregeld!

Stop met uren scrollen over Funda en start met zoeken naar een huis op een doordachte manier. Leer in een uur tijd van onze expert hoe je de zoektocht naar een huis het best kunt organiseren en leer alles wat je moet weten over de aankoop van een huis zodat je beginnersfouten kunt voorkomen en goed voorbereid de woningmarkt op gaat.

Wil je een huis kopen? In de huidige markt is dat nog niet zo eenvoudig en vaak is het een kwestie van een lange adem.Toch is het zeker niet onmogelijk.
Tijdens een gratis servicegesprek leert onze aankoopexpert je alles over het kopen van een huis. Van de bezichtiging tot het tekenen van het koopcontract.
Bovendien zorgen we dat je dagelijks op de hoogte wordt gehouden van het nieuwste huizenaanbod.
Lijkt dat je wel wat?
Meld je dan hieronder eenvoudig aan voor ons servicegesprek.
Het servicegesprek is een gratis dienst zonder enige verplichting.

huis kopen, servicegesprek HR makelaars

Zo werkt het servicegesprek:

Meld je hieronder aan voor het servicegesprek, zodat we samen een afspraak kunnen plannen.

We nemen snel contact met je op om een afspraak in te plannen. Houd rekening met een afspraak van een uur en vanwege COVID zijn deze afspraken momenteel online

Onze aankoopexpert neemt het hele aankooptraject met je door, van het zoeken naar een huis tot het moment dat je het huis van je dromen hebt gekocht. Je ontvangt tips en tricks zodat je goed voorbereid de woningmarkt op gaat.

Ook maken we als je dit wilt, een zoekprofiel voor je aan zodat je automatisch op de hoogte wordt gehouden van huizen die te koop komen en die in jouw zoekprofiel passen.

Natuurlijk vertellen we je ook over wat een aankoopmakelaar voor je zou kunnen doen. Dit wel helemaal vrijblijvend.

Enige tijd na de afspraak neemt de aankoopexpert nog even contact met je op om te horen of je nog vragen hebt en om te zien of we je misschien nog een stukje op weg kunnen helpen.

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Contact
HR Makelaars Purmerend 0299 - 20 08 08
  • HR Makelaars Amsterdam 020 - 229 94 74
  • HR Makelaars Zaandam 075 - 207 92 05