Snel weten wat je huis waard is?
Vraag een gratis waardebepaling aan

Ontvang kosteloos een waarderapport van je huis

Overweeg jij je huis te verkopen?
Overweeg je jouw huis of appartement te verkopen?
Of ben je nog aan het oriënteren voor een nieuwe thuishaven, maar ben je toch erg benieuwd hoeveel jouw huidige woning waard is? Je kunt niet kiezen tussen eventueel verbouwen of verhuizen (stay or go)?

Vraag dan nu een gratis waardebepaling aan. Één van onze ervaren NVM makelaars komt dan bij je langs om je inzicht te geven in de reële waarde van jouw huis. Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend.(oké, we geven toe, het kost je één kopje koffie)

Waardebepaling, dit moet je weten:

Het aanvragen van een waardebepaling van je huis is helemaal kosteloos en vrijblijvend

Om de waarde van je huis goed vast te kunnen stellen nemen we ruim de tijd. Houd rekening met een afspraak van van ongeveer 2 uur. In die tijd bekijken we je huis maar vertellen we je ook precies hoe het verkoopproces van A tot Z eruit ziet. Zo weet je precies wat je te wachten staan als je ervoor kiest je huis te gaan verkopen

Ongeveer een week na de afspraak neemt de makelaar weer contact met je op. Hij zal je de verkoopwaarde van je huis doorgeven en mocht je nog vragen hebben, kun je die stellen.

Een waardebepaling is geen taxatie. Het is een indicatie van de mogelijke verkoopopbrengst van je huis. Heb je een waarde op papier nodig, bijvoorbeeld voor het oversluiten van je hypotheek? Dan is een waardebepaling niet voldoende en zal je een taxatie van je huis moeten laten doen. Aan deze laatste zijn kosten verbonden

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Contact
HR Makelaars Purmerend 0299 - 20 08 08
  • HR Makelaars Amsterdam 020 - 229 94 74
  • HR Makelaars Zaandam 075 - 207 92 05