Terug naar overzicht

Sluiskade 10

1486 MV , West-Graftdijk

  • 450.000,- k.k.
  • 88 m²
  • 4 kamers

Kenmerken

Status
Verkocht
Vraagprijs
450.000,- k.k.
Woonoppervlakte
88 m2
Perceeloppervlakte
280 m2
Externe bergruimte
42 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
18 m2
Overige inpandige ruimte
6 m2
Inhoud
312 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Over dit huis

Uniek wonen! Hoe uniek is het om vrijstaand aan de sluis te wonen van West-Graftdijk! Wanneer je woont op Sluiskade 10 kun je heerlijk met een bootje varen naar De Rijp, over het Noordhollandsch kanaal of door de Eilandspolder. Ben jij er klaar voor om jaren te genieten van dit vrijstaande huis, met 6 zonnepanelen, een grote garage en de mogelijkheid om te parkeren op eigen erf!? Je woont dus aan de sluis van West-Graftdijk. Niet geheel toevallig natuurlijk met dezelfde straatnaam. Je kunt, als je dit leuk vindt, als vrijwilliger de sluis beheren. West-Graftdijk is een klein dorp welke vlakbij Alkmaar en het prachtige duingebied ligt. Daarnaast woon je aan de andere kant in de buurt van Purmerend, Zaandam en Amsterdam. Ontsluitingswegen naar alle grote steden zijn er volop. Voor je dagelijkse boodschappen ga je naar De Rijp of je laat ze makkelijk thuisbezorgen natuurlijk. Het huis is origineel gebouwd in 1925 maar begin jaren 80 zijn alleen de muren en de verdiepingsvloer blijven staan en is de rest opnieuw opgebouwd. Via de zijkant van het huis bereik je de entreedeur. Wanneer je de hal binnenstapt heb je toegang tot het separaat toilet, de badkamer voorzien van douche en wastafel, de bijkeuken en de keuken en woonkamer. De L-vormige keuken is vernieuwd in 2020 en is voorzien van alle gemakken om een heerlijke maaltijd te maken. Wanneer je de woonkamer, gelegen aan de voorzijde van het huis, binnenstapt zul je meteen kunnen genieten van het uitzicht over de sluis. Deze fijne woonkamer is voorzien van een eiken houten vloer, spachtelputz wanden en een strak plafond. Op de eerste verdieping zijn er drie goede slaapkamers te vinden. De slaapkamer aan de achterzijde heeft nog een leuke extra namelijk een dakterras! Voor opbergruimte kun je mooi gebruik maken van de vliering die de gehele lengte beslaat van het huis. In de diepe achtertuin is er altijd wel een plekje te vinden in de zon. Daarnaast heb je hier een grote garage die naast meerdere auto's ook de mogelijkheid biedt om je spullen in op te slaan. Nog een groot voordeel is de mogelijkheid om voor de garage je auto te parkeren...ideaal toch!? Alles nog even op een rij: - origineel is het huis gebouwd in 1925, maar in 1982 is het huis vrijwel opnieuw opgebouwd - 6 zonnepanelen - grote garage en de mogelijkheid om te parkeren op eigen erf - uniek gelegen aan de sluis van West-Graftdijk Ben jij klaar om uniek te gaan wonen? Sluiskade 10 in West-graftdijk is in ieder geval helemaal klaar voor een nieuwe eigenaar. Wil je nou dit huis een keertje in het echt zien? Maak dan snel met ons een afspraak voor een uitgebreide rondleiding.

Sluiskade 10 een fantastische mooie plek om te wonen, een unieke plek aan het  sluisje in een vriendelijk en rustig dorpje.
Wij wonen er nu 43 jaar met veel genoegen, in een zonnig en knus huis.
Nadat wij de woning in 1981 totaal gerenoveerd hadden, hebben we helemaal een prachtige woonplek.
Met een tuin waar je van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar van de zon kan genieten.
Tevens bestaat de mogelijkheid om aan zowel de voorkant als aan de achterkant van het huis een bootje neer te leggen.  Om lekker over het Alkmaardermeer of door het sluisje naar de Eilandspolder te varen. De sluis wordt bediend door vrijwilligers, wonende rondom de sluis.
Maar nu gaan we deze mooie plek aan de sluis toch verlaten en verhuizen naar een ook zeer mooie locatie in Graft.

Michael Snoey Kiewit – de Jong

Kom in contact met Michael Snoey Kiewit – de Jong

€ 450.000,- k.k.

Heb je vragen of wil je een afspraak plannen?

Sluiskade 10,
1486 MV , West-Graftdijk

De plek!

Nog meer informatie!

Kies je media
  • Plattegronden
  • Glossy Magazine

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Contact
HR Makelaars Purmerend 0299 - 20 08 08
  • HR Makelaars Amsterdam 020 - 229 94 74
  • HR Makelaars Zaandam 075 - 207 92 05
  • Elke week een handige woontip ontvangen?