Bij HR makelaars kun je kiezen uit 2 pakketten, je kiest van te voren zelf hoeveel aankoop- makelaar je nodig hebt, zodat het voor jou precies duidelijk is wat wij doen en wat je zelf doet, wel zo transparant! Onze tarieven zijn een vast bedrag en altijd inclusief BTW.

1) HR Selfie

Bij dit pakket ga je zelf op zoek naar je huis en wij helpen je op het moment dat je zeker weet dat je je droomhuis hebt gevonden. De eerste bezichtiging doe je dus lekker selfie en als het er echt op aankomt zijn wij er voor je.

Bij dit pakket betaal je de courtage pas wanneer we erin geslaagd zijn een overeenkomst voor je te sluiten. We werken dus op basis van no-cure-no-pay.

Wel is het zo dat er maximaal 3 pogingen binnen het pak- ket vallen. Mochten we meer dan 3 keer een poging doen tot aankoop, dan geldt per poging een extra bedrag van €500,- incl. BTW.

Onder een poging valt het bezichtigen van een woning met de makelaar waarna wel/niet wordt besloten tot een bieding over te gaan.

2) HR in the Picture pakket

Sta je graag in the picture? Bij dit pakket draait alles om jou!

Wij nemen letterlijk een foto van je en hangen je op onze nu al we- reldberoemde grachtengordel midden in ons kantoor. Zo hang jij “in the picture” en denken wij 24/7 aan je, net zo lang totdat we samen jouw nieuwe “grachtenpand” hebben gevonden. Ons team gaat super actief voor jou op zoek, en verliest je geen moment uit het oog. Door een groeps app hebben we snel en effectief contact. Samen bezichtigen we net zolang totdat we het perfecte huis heb- ben gevonden.

Bij dit pakket hoort ook het “realtime” doorgeven van het woningaanbod. Zodra er een nieuwe woning in het makelaarsuit- wisselingssysteem komt, ben jij als eerste op de hoogte. Ook ma- ken we bij dit pakket gebruik van onze ogen en oren bij collega- makelaars. Dit pakket is dus erg interessant wanneer je het moeilijk vindt om een huis te vinden. Bij het in the picture pakket gaan we dus samen actief op zoek naar jouw droomhuis. We bezichtigen zo- veel mogelijk samen, zodat we snel kunnen handelen wanneer we jouw droomhuis hebben gevonden.

Ook dit pakket is no-cure-no-pay en je hoeft dus pas te betalen wanneer we een overeenkomst hebben gesloten voor je.

Voor dit pakket geldt dat we maximaal voor 10 kandidaten tegelijkertijd op zoek kunnen gaan. Wanneer we dus vol zitten, plaatsen we je op de reservelijst totdat er weer ruimte vrij komt. Dit vanwege de enorme focus die we op jouw aankoopopdracht willen vestigen.

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Contact
HR Makelaars Purmerend 0299 - 20 08 08
  • HR Makelaars Amsterdam 020 - 229 94 74
  • HR Makelaars Zaandam 075 - 207 92 05