Nikki Kooij

Het hoogste rendement door perfecte styling van jouw huis!

Met mijn opleiding tot interieurstyliste ben ik de perfecte aanvulling bij een kantoor waar alles om de perfecte presentatie draait.

Waarom ben je bij HR Makelaars gaan werken?

Sinds december 2020 ben ik werkzaam bij HR Makelaars.

Ik ken Richard en Laura vanuit het dorp Oosthuizen waar ik woon en zij boden mij een prachtige kans. HR Makelaars bood mij de mogelijkheid om mijn interieurskills nog verder uit te breiden met vastgoedstyling en fotografie.

Na mijn opleiding interieuradvies was ik nog steeds zoekende wat ik nou precies wilde doen met de ervaringen van de opleiding. Na m’n studie ben ik me gaan specialiseren in styling en 3D visualisaties. Ik ben heel blij dat ik die skills hier bij HR Makelaars kan gebruiken en zo een positieve bijdrage kan leveren aan de presentatie van een huis.

 

Waar kom je vandaan?

Ik heb een groot gedeelte van m’n leven in Hobrede gewoond. Dit is een klein dorp vlakbij Purmerend. Later ben ik samen met mijn ouders verhuisd naar Oosthuizen, waar we midden in het centrum van het dorp woonden. Inmiddels woon ik samen met Mike, mijn vriend. Grappig is dat dit echt aan de overkant van de straat is. Ik voel me hier helemaal thuis en houd van de rust van het dorp en tegelijkertijd in alle reuring.

 

Vertel eens wat meer over jezelf?

Zoals gezegd woon ik in Oosthuizen. Ik ben 25 jaar oud en woon samen met mijn vriend Mike in een super leuk karakteristiek huis in het centrum van Oosthuizen. M’n hele familie woont lekker in de buurt en mijn vader heeft een eigen bedrijf in het dorp: Fred Kooij auto’s. Verder ben ik ben creatief, sociaal en sta altijd open om meer te leren!

 

Wat is je specialiteit – sterke punt bij HR Makelaars?

Ik ben creatief, kan goed luisteren naar de klant en zorg ervoor dat jouw huis met het beste resultaat verkocht wordt!

Waar word je vrolijk van?

Ik word vrolijk van alles dat met interieur te maken heb. Van interieuradvies geven, tot styling en 3D visualisaties maken. En hoe mooi zou het zijn om dat bij HR Makelaars vast te kunnen leggen op camera?

 

Wat doe je in je vrije tijd?

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan m’n huisje en familie. Daarnaast hecht ik veel waarde aan muziek en borrelen met vrienden.

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Contact
HR Makelaars Purmerend 0299 - 20 08 08
  • HR Makelaars Amsterdam 020 - 229 94 74
  • HR Makelaars Zaandam 075 - 207 92 05