Terug naar overzicht
Auteur: Susanne Tomasović-Ruys Datum: 7 januari 2022

Sinterklaas speurtocht

Geen intocht, geen grote Sinterklaasfeesten maar dat houdt Sinterklaas natuurlijk niet tegen!
Hij komt gewoon naar Nederland om samen met jou zijn feest te vieren. Dit keer natuurlijk wel een beetje anders maar echt niet minder leuk.

En ook ons heeft hij verteld over iets heel leuks! Ga gezellig op pad in je wijk en probeer zoveel mogelijk pieten en Sintjes te vinden. Daarmee maak je kans op een leuke prijs!

Hoe werkt het?

Op verschillende plekken kun je een zoekkaart ophalen. Is dit wat ver bij je vandaan? Klik dan gewoon even hier en print de zoekkaart zelf.
Neem deze zoekkaart mee op pad en kijk goed bij alle ramen van huizen. Misschien gluurt daar een piet of Sint. Zie je er een? Kleur dan een van e pakjes van Sinterklaas in.
Heb je je kaart vol? Dan kleur je hem thuis mooi in, vergeet niet je naam, leeftijd en telefoonnummer te noteren en breng de kaart terug naar een van de plekken uit de lijst. Met jouw ingevulde en ingekleurde zoekkaart maak jij namelijk kans op een super leuke prijs, een speelgoedcheque van speelgoedwinkel Cruijff.
Het inzenden van je zoekkaart kan tot 5 december. Wacht dus niet te lang!


Helpt u mee de Sinterklaas speurtocht tot een groot succes te maken?

Dat kan heel eenvoudig. Download de print van Sinterklaas en hang deze voor uw raam. Zo kunnen kinderen veilig en Coronaproof speuren naar Sint. Op dit moment worden er in heel Nederland ook afbeeldingen van pieten op ramen geschilderd. Dat kan natuurlijk ook!
Laat u weten dat u meedoet? Stuur een foto van uw Sint of piet naar info@hrmakelaars voorzien van de straatnaam en wij delen de foto met het adres op onze social media kanalen.

Zoekkaarten ophalen en  inleveren

Er zijn verschillende ophaal en inleverpunten voor de zoekkaarten. Let op: in verband met het Covid19 virus is het niet de bedoeling dat u daar zomaar binnenloopt. Bij HR makelaars kunt u de zoekkaart veilig buiten afhalen en in de Sinterklaasbrievenbus doen. 

Kinderen kunnen de zoekkaart ophalen op hun eigen school. Is het voor u lastig een zoekkaart op te halen? Print deze dan zelf. U vindt de print hier.

  • HR makelaars, Sydneystraat 4 Purmerend
  • Basisschool Wheermolen Purmerend
Delen: Wil je vaker blogs van ons ontvangen?

Verkoop je huis voor meer

Weten hoe je je huis op de beste manier kunt verkopen?

Het masterplan bevat tips van onze makelaar, styliste en marketeer. Zo ben jij goed voorbereid op de verkoop!

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Contact
HR Makelaars Purmerend 0299 - 20 08 08
  • HR Makelaars Amsterdam 020 - 229 94 74
  • HR Makelaars Zaandam 075 - 207 92 05
  • Elke week een handige woontip ontvangen?