Terug naar overzicht
Auteur: Nikki Kooij Datum: 7 januari 2022

Lente interieur trend 2021

De zon begint weer te schijnen, de dagen worden langer en de bloemen komen weer tevoorschijn.
Het lentegevoel begint bij ons al te kriebelen. En niet alleen buiten, maar ook in huis.
Want wat zijn de interieurtrends voor deze lente? Dat ga ik je vertellen!



Het voorjaar van 2021 staat voor verandering en nieuwe plannen maken. Niet alleen voor onszelf, maar ook zeker voor je interieur. Want je interieur verdient ook een touch-up, zeker na een lange periode van thuiswerken.

 Lente interieurtrend; Basic kleuren met frisse accenten

De kleuren die ons deze lente gaan opvrolijken zijn zonnebloemgeel, lila, blauw en oceaangroen. Zorg ervoor dat de basis lichte frisse kleuren zijn en accentueer met deze prachtige zomerse tinten om een passend geheel te maken.
Tinten uit de natuur zorgen voor een vertrouwd en geborgen gevoel maar brengen ook zeker vrolijkheid. En dat is precies wat we nu nodig hebben.

Lente interieurtrend; Organische vormen en natuurlijke materialen

Wanneer je de basis in beeld hebt, kan je aan de slag met de vormgeving. Dit geeft net even het extra spannende effect wat we zoeken. Een stoel in de vorm van een tulp, organische vazen of een ovale eettafel. En bij deze trend mogen natuurlijke, aaibare materialen absoluut niet ontbreken.
Voeg bijvoorbeeld een zacht vloerkleed toe, dit verbindt niet alleen de bank en salontafel met elkaar, maar geeft ook net even dat comfortabele gevoel waar we naar op zoek zijn.
Een upcoming trend zijn de handgemaakte producten. Het koffiekopje waar de duimafdrukken van de maker te zien zijn, een mand gemaakt van bamboe en handgemaakte geweven plaids.

Kortom, haal de hyacinten, narcissen, tulpen en boterbloemen maar in huis en combineer dat met de nieuwste lente interieurtrend van 2021!

Delen: Wil je vaker blogs van ons ontvangen?

Leer alles over het kopen van een huis

Wat is mijn huis waard?

Groei je uit je huis? Of wordt je huis juist te groot?  En overweeg je toch op zoek te gaan naar een plek die beter bij je woonwensen past? Start voorbereid met de tips uit ons e-book “een huis kopen, zo doe je dat!”

Met welke vestiging wil je contact opnemen?

Contact
HR Makelaars Purmerend 0299 - 20 08 08
  • HR Makelaars Amsterdam 020 - 229 94 74
  • HR Makelaars Zaandam 075 - 207 92 05
  • Elke week een handige woontip ontvangen?