Vraagt u zich af of het op dit moment veilig is een bezichtiging te doen in verband met het Coronavirus? Wij vertellen u graag op welke wijze wij op dit moment met het virus omgaan en hoe wij dit zo veilig voor u en onze medewerkers doen. Ook vertellen we u graag meer over de mogelijkheden om het huis via videobellen te bezichtigen. Hier lees je meer.
funda NVM MVA NWWI 020 - 22 99 474, op werkdagen bereikbaar tot 17.30 uur   •   info@HRmakelaars.nl   •     WhatsApp ons! 06 - 19 10 12 86 020 - 22 99 474 Contact Klantenintranet »
Volg ons op:

HR makelaars Amsterdam

Altijd meer dan je verwacht


Ben jij op zoek naar een betrokken makelaar die voor jou het onderste uit de kan haalt, die tijd neemt voor bezichtigingen zodat kijkers zich serieus genomen voelen en die zorgt voor een optimale presentatie van je woning? Wij zijn HR makelaars en wij vertellen je graag meer over onze unieke werkwijze waarbij aandacht en oog voor detail centraal staan.
Niet voor niets is onze slogan: "Altijd meer dan je verwacht!"


Dit zijn wij

HR makelaars is een gedreven team van 12 mensen die allemaal vanuit hun eigen vakgebied zorgen voor de optimale verkoop van je huis.
Ons team bestaat uit makelaars met jaren ervaring op het gebied van zowel aankoop en verkoop en een solide binnendienst die zorgt voor een goede afhandeling maar die ook alle potentiële kopers op persoonlijke wijze te woord staat. 
"Altijd meer dan je verwacht" en dus heeft HR makelaars een inhouse styliste en fotografe die zorg draagt voor een optimale presentatie van je huis en een offline en online communicatie specialist die zorgt dat je huis goed gevonden wordt op internet en op diverse social media.

Samen zijn wij een compleet team van experts, dat door het bundelen van de krachten zorgt voor een optimale verkoopopbrengst. Wil je meer weten over ons team en ons persoonlijk leren kennen? Klik dan hier.

Onderscheidende dienstverlening

"Altijd meer dan je verwacht", dat is waar wij voor staan. Graag zetten wij een stap extra. Wij kijken constant naar de nieuwste technieken en daar waar we mogelijkheden zien om jouw woning extra onder de aandacht te brengen, grijpen we die met beide handen aan.
Dit kun je van ons verwachten:
  • Stylingadvies van onze inhouse styliste
  • Voorafgaand aan fotografie, styling met accessoires van HR makelaars
  • Doordachte marketingstrategie zodat je huis overal duidelijk zichtbaar is
  • Grote achterban op social media waarmee we ook jouw woning delen
  • Persoonlijke bezichtigingen, wij kiezen nadrukkelijk voor losse bezichtigingen waarbij kijkers de tijd krijgen om je woning te leren kennen en er ruimte is voor vragen
  • Na de bezichtigingen houden wij actief contact met de kijkers om de interesse te peilen.
  • Snelle aanmelding
  • Duidelijke communicatie, we houden je telkens op de hoogte van de stand van zaken. Hoe ver is de aanmelding? Wat vonden de kijkers van je huis? We laten het je meteen weten.

Kenner van de markt

HR makelaars is inmiddels 11 jaar een begrip als verkoop- en aankoopmakelaar. Onze makelaars hebben een flinke dosis kennis en ervaring en kennen de markt op hun duimpje. 
Vanuit het kantoor in Purmerend zijn zij werkzaam in Purmerend en omliggende gemeenten. Vanuit het kantoor in Amsterdam zijn wij ook in groot Amsterdam en de Zaanstreek actief. Klanten waarderen onze kennis van de omgeving en de persoonlijke aandacht. 
Wij zijn gevestigd in Amsterdam Noord. Wij zijn gek op dit stadsdeel dat zich in snel tempo ontwikkelt en waar een mooie combinatie is van nieuwbouw en gerenoveerde bestaande bouw.En wie ben jij?

Wij zijn heel nieuwsgierig naar jou en maken dan ook graag kennis. Als je dat leuk vindt, komt een van ons een keer bij je langs. Dan horen we graag over jouw plannen.
En als je dat wilt, bekijkt een van onze makelaars meteen naar je huis en kan je vertellen wat je huis in de huidige markt op zou kunnen brengen. Natuurlijk doen we dit kosteloos.
Lijkt dit je wat?
Via onderstaand formulier vraag je eenvoudig een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan van jouw huis.Meer weten?

Naam: *
E-mailadres: *
Telefoonnummer: *
Plaats: 

Bekijk alle makelaars >

Kies je makelaar

Richard Herlé
T 06 - 22 669 047
E Richard@HRmakelaars.nl
Laura Herlé-Ruys
T 06 - 33 990 100
E Laura@HRmakelaars.nl
Michael Snoey Kiewit
T 06-41149576
E michael@HRmakelaars.nl
Mariska Beentjes
T
E info@hrmakelaars.nl

Neem contact op


HR Makelaars Purmerend
Sydneystraat 4, 1448 NC Purmerend
T 0299 - 20 08 08
E info@HRmakelaars.nl

HR Makelaars Amsterdam
Kraanspoor 50, 1033 SE Amsterdam
T 020 - 22 99 474
E info@HRmakelaars.nl
Ga naar de contactpagina >

Neem contact op


HR Makelaars Purmerend
Sydneystraat 4, 1448 NC Purmerend
T 0299 - 20 08 08
HR Makelaars Amsterdam
Kraanspoor 50, 1033 SE Amsterdam
T 020 - 22 99 474
E info@HRmakelaars.nl
Ga naar de contactpagina >

Onze nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Geslacht:  

Recente Tweets


HR Makelaars @hrmakelaars
The latest The HR Makelaars Daily! https://t.co/8CHipG0B13 Thanks to @pvmeekeren @saskia710620 @groot_waterland...

HR Makelaars @hrmakelaars
The latest The HR Makelaars Daily! https://t.co/XtstARbQdO Thanks to @JolleWind @BarbaraJonk @DonBijl #ict #freezit...

Bekijk al onze Tweets >

Onze makelaars


Richard Herlé
06 - 22 669 047
Richard@HRmakelaars.nl
Laura Herlé-Ruys
06 - 33 990 100
Laura@HRmakelaars.nl
Michael Snoey Kiewit
06-41149576
michael@HRmakelaars.nl
Mariska Beentjes

info@hrmakelaars.nl
Bekijk alle makelaars >