Vraagt u zich af of het op dit moment veilig is een bezichtiging te doen in verband met het Coronavirus? Wij vertellen u graag op welke wijze wij op dit moment met het virus omgaan en hoe wij dit zo veilig voor u en onze medewerkers doen. Ook vertellen we u graag meer over de mogelijkheden om het huis via videobellen te bezichtigen. Hier lees je meer.
funda NVM MVA NWWI 0299 - 20 08 08, op werkdagen bereikbaar tot 17.30 uur   •   info@HRmakelaars.nl   •     WhatsApp ons! 06 - 43 11 04 05 0299 - 20 08 08 Contact Klantenintranet »
Volg ons op:

Het HR makelaars Team!

Aangenaam, Wij zijn HR Makelaars.Wij, Richard Herlé en Laura Ruys, hebben ons kantoor in 2008 opgericht en inmiddels is ons kantoor uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met 12 medewerkers.

Ons geheim?
Wij blijven niet stilstaan en leunen niet op behaalde resultaten uit het verleden. We weten allemaal dat die geen garantie zijn voor de toekomst!

Iedere opdracht is een nieuwe uitdaging en iedere dag biedt nieuwe kansen. Tel daarbij onze jarenlange kennis van de regio op, waardoor we een enorm netwerk hebben opgebouwd. Op deze wijze bewijzen wij elke keer weer dat wij de makelaar van nu zijn en de meeste kansen bieden om je huis op de beste wijze te verkopen.

Met een frisse blik bekijken we de woningmarkt en door middel van ouderwets hard werken, maar met gebruik van nieuwerwetse media, zorgen we voor de beste deal voor jou!

 
 
Richard Herlé

Voor ieder (t)huis een nieuwe trotse eigenaar!


Aangenaam, Mijn naam is Richard Herlé

In 1999 ben ik begonnen in de makelaardij na een loopbaan in de bouw. Omdat ik wel interesse had in de stenen en het huis, maar in de bouw het contact met mensen miste, ben ik aan een avondstudie makelaardij begonnen. Bij een plaatselijk traditioneel kantoor vond ik al snel een baan en hier heb ik in de praktijk zo veel geleerd dat ik al in 2000 beëdigd werd voor de Rechtbank als Makelaar/Taxateur o.g.

Vanaf 2004 ben ik werkzaam geweest voor een makelaarskantoor in Amsterdam en een taxatiebedrijf. Hierdoor heb ik mijn werkgebied aanzienlijk vergroot en daarmee ook mijn klantenkring. In 2008 startte ik samen met mijn partner Laura Ruys ons eigen kantoor en van een startend kantoor zijn we inmiddels gegroeid tot een middelgroot kantoor met ambitie!

Het is mijn passie om mensen te helpen bij de aan- en verkoop van hun nieuwe (t)huis. Juist het persoonlijke contact met de klant vind ik het leukste van het vak. Het gaat immers om de klant en niet om het pand. Vooral de ontwikkelingen m.b.t. de nieuwe media en jezelf onderscheiden in de huidige markt vind ik erg interessant.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn gezin. Samen met Laura heb ik een dochter (5) en een zoon (2). Verder kijk ik graag voetbal en geniet van het leven door ook nog regelmatig op stap te gaan met vrienden. Ook een avond lekker tafelen en kletsen met goede vrienden is iets was ik erg graag doe.

Je kunt mij bereiken op:
Kantoor: 0299 - 20 08 08, op werkdagen bereikbaar tot 17.30 uur
Mobiel: 06 - 22 669 047
E-mail: Richard@HRmakelaars.nl


Laura Herlé-Ruys

Een passie voor Makelen!

Aangenaam, Mijn naam is Laura Herlé-Ruys.

In 2000 ben ik in de makelaardij gestart en ik ben al die jaren werkzaam geweest bij een grote makelaarsketen met meerdere kantoren. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in de huizenmarkt.

In 2005 behaalde ik m'n makelaarstitel en werd ik door de NVM beëdigd als makelaar/taxateur o.g.

Door de opgedane kennis en mijn groter wordende klantenkring, waarbij ik merkte dat opdrachtgevers voor mij kozen en niet persé voor het kantoor waar ik voor werkte, ontstond het idee om samen met mijn partner Richard Herlé een eigen kantoor te beginnen. In 2008 zijn wij gestart en hier heb ik geen minuut spijt van!

Ik ben vooruitstrevend, transparant en actief! Ik combineer online netwerken met offline netwerken, om 24/7 mijn passie uit te kunnen oefenen. In m’n vrije tijd geniet ik van onze dochter en zoon en ons gezin. Ik ben lid van een plaatselijke toneelgroep (Oosthuizen) en naast tijd besteden met ons gezin ben ik graag bij mijn familie en vrienden.

Je kunt mij bereiken op:
Kantoor: 0299 - 20 08 08, op werkdagen bereikbaar tot 17.30 uur
Mobiel: 06 - 33 990 100
E-mail: Laura@HRmakelaars.nl


Michael Snoey Kiewit

Een stapje extra voor een tevreden klant!


Aangenaam, Mijn naam is Michael Snoey Kiewit,
Sinds juli 2016 werk ik bij HR makelaars. Mijn studie makelaardij kan ik zo goed in de dagelijkse praktijk toepassen. Ooit kwam ik als klant het kantoor van HR makelaars binnenlopen en toen wist ik meteen: hier wil ik heel graag werken. 
Veel jaren heb ik vol passie gedanst in diverse musicals. Nu heb ik het roer omgegooid en help ik klanten met minstens zoveel passie het huis te vinden dat precies bij ze past. Hiervoor doe ik graag een stapje extra.

In het afgelopen jaar heb ik al behoorlijke ervaring opgedaan bij HR Makelaars en doordat ik mijn studie heb voltooid, mag ik mij tegenwoordig register makelaar noemen! Je kunt mij bereiken op:
Kantoor: 0299 - 20 08 08, op werkdagen bereikbaar tot 17.30 uur
Mobiel: 06-41149576
E-mail: michael@HRmakelaars.nl


Evelien Everaars

Aangenaam, Mijn naam is Evelien Everaars.Ik werk het langst van al mijn collega’s in de makelaardij en kan al 19 jaar ervaring achter mijn naam zetten. Vanaf 1998 ben ik namelijk werkzaam in de makelaardij. Ik heb al die jaren bij hetzelfde kantoor op de binnendienst gewerkt. Het kantoor waar ik werkte was een traditioneel kantoor, waardoor ik veel ervaring heb opgedaan in de traditionele makelaardij.

In 2011 vroeg mijn man of ik bij hem in de zaak wilde komen werken. Mijn man is mede-eigenaar van Multimate Edam en hier heb ik een jaar met veel plezier gewerkt. Toch miste ik de makelaardij te erg. Gelukkig hoorde ik via via dat Richard en Laura op zoek waren naar een binnendienst medewerker en sindsdien werk ik met veel plezier bij HR Makelaars. Ik werk hard en kan goed in oplossingen denken.

Op maandag, dinsdag en vrijdag werk ik in Purmerend bij HR Makelaars, de andere dagen zorg ik voor onze dochter. Ook spring ik nog regelmatig bij in de winkel, tref je me niet in Purmerend, dan kun je het natuurlijk altijd in Edam proberen!

Je kunt mij bereiken op:
Kantoor: 0299 - 20 08 08, op werkdagen bereikbaar tot 17.30 uur
E-mail: Evelien@HRmakelaars.nl


Brenda Blok

Aangenaam, mijn naam is Brenda Blok.Mijn carrière ben ik begonnen in de reiswereld, dat is inmiddels alweer 17 jaar geleden. Op een reisbureau zorgde ik ervoor dat al mijn klanten de mooiste reizen en uitstapjes maakten. Dit vond ik een leuke wereld, maar toch wilde ik wat anders. Daarom ben ik in 2004 begonnen bij een hypotheekadviseur in Purmerend.

Hoewel dit kantoor onderdeel was van een makelaarkantoor, hadden we echt een eigen toko en veel verantwoordelijkheid. Jarenlang hebben we met z’n drietjes een super team gehad. Helaas heeft de huizencrisis roet in het eten gegooid en was er voor ons geen ruimte meer bij het kantoor.

Gelukkig kon ik door al mijn contacten binnen de makelaardij alweer snel terecht bij HR Makelaars. Zij hebben mij in 2013 in dienst genomen op de binnendienst.

Een heel andere baan, maar toch met veel overeenkomsten. Mijn financiële verleden kan ik vaak goed gebruiken. Ik ben enthousiast en leergierig. Zo heb ik de Vastgoed Introductiecursus afgerond om mijn kennis van de makelaardij te vergroten.

Ik ben getrouwd en heb 2 schatten van kinderen, ik ben dan ook blij dat ik de dagen dat ik niet op kantoor ben, lekker van hen kan genieten.

Iedere week ben ik op maandag, woensdag en donderdag op kantoor.

Je kunt mij bereiken op:
Kantoor: 0299 - 20 08 08, op werkdagen bereikbaar tot 17.30 uur
E-mail: Brendablok@HRmakelaars.nl


Kenneth Sens

Aangenaam, mijn naam is Kenneth Sens


Sinds 15 juli 2017 ben ik werkzaam bij HR Makelaars. Na mijn studie ondernemen detailhandel die ik begin 2016 heb afgerond, was ik nog een beetje zoekende in wat ik wilde gaan doen.
Ik kende Richard en Laura al langere tijd omdat ik, net als Richard en Laura ook in Oosthuizen woon. Nadat zij al meerdere keren hadden aangegeven dat ik ook een paar dagen met het team mee zou kunnen lopen om te kijken of ik de makelaardij leuk vond, heb ik begin juni ja gezegd en heb mogen proeven aan de makelaardij. Sinds dat moment was ik gelijk verkocht en werk ik bij HR. Het lijkt mij heel leuk om in de toekomst aan de opleiding makelaardij te beginnen. Tot die tijd zul je mij veel horen aan de telefoon waar ik de binnendienst ondersteun. Ik houd mij ook bezig met alle technische aspecten zoals, video’s bewerken, 360 graden tours en live video’s maken.
In mijn vrije tijd houd ik ervan om naar feestjes te gaan met vrienden. Ook voetbal ik al sinds mijn 4de bij de plaatselijke voetbalvereniging in Oosthuizen. Tegenwoordig speel ik in een vriendenteam op zondag mijn wedstrijden.
Tevens ben ik net als Laura lid van de plaatselijke toneelgroep in Oosthuizen

Je kunt mij bereiken op:
Kantoor: 0299 - 20 08 08, op werkdagen bereikbaar tot 17.30 uur
E-mail: kenneth@HRmakelaars.nl


Mia Ruys-Buskermolen

Aangenaam, Mijn naam is Mia Ruys-BuskermolenAls sinds de start van HR Makelaars in 2008 ben ik een helpende hand voor Richard en Laura.

Omdat het heel bijzonder is als je dochter en schoonzoon een eigen zaak starten, vond ik het belangrijk om ze hierin bij te staan en ze te helpen.

Omdat ik in mijn werkzame leven veel ervaring op heb gedaan in de boekhouding, zorg ik ervoor dat de administratie van HR Makelaars spic en span is. Daarbij zorg ik voor het personeelsbeleid en assisteer ik de binnendienst.

Mijn mensenkennis en de opgedane ervaring in mijn jarenlange ervaring als Raadslid en later Wethouder in de Beemster zorgen ervoor dat ik het baken ben waarop terug gevallen kan worden.

Je kunt mij bereiken op:
Kantoor: 0299 - 20 08 08, op werkdagen bereikbaar tot 17.30 uur
E-mail: mia@HRmakelaars.nl


Susanne Ruys

Aangenaam, mijn naam is  Susanne Ruys.


Sinds 1 augustus 2016 mag ik het team van HR versterken en dat doe ik met heel veel plezier. Mijn taak bij HR is de offline en online marketing en laat dat nu net mijn passie zijn!

Ik vind het superleuk om mijn enthousiaste verhalen over HR en de makelaardij met anderen te kunnen delen en mensen te laten zien wat een leuk aanbod wij hebben. 

Tot voor kort heb ik vele jaren met veel plezier gewerkt als lerares in het basisonderwijs maar de behoefte om me te ontwikkelen was erg groot en de uitdaging dat op dit gebied te kunnen doen heb ik met beide handen aangegrepen. Een extra motivatie is voor mij het feit dat ik nu samen kan werken met mijn zus Laura en zwager Richard. Hen helpen dit enthousiaste en jonge bedrijf tot een groot succes te maken is een extra drijfveer.
Je kunt me op kantoor vinden op maandag, dinsdag, donderdag en woensdag.Je kunt mij bereiken op:
Kantoor: 0299 - 20 08 08, op werkdagen bereikbaar tot 17.30 uur
E-mail: susanne@HRmakelaars.nl


Daniëlle van Well

Altijd een luisterend oor


Een huis kopen of verkopen is best heel spannend en er komt heel wat bij kijken waar je vooraf misschien niet aan denkt. Ik sta je graag te woord aan de telefoon en denk met je mee, schenk een extra kopje koffie als je langskomt en zorg dat alles netjes wordt verwerkt.
Hoe leuk is het als de reacties van klanten dan positief zijn en het uiteindelijk lukt om hun droom waar te maken. Ik help daar graag aan mee.

Ik ben op kantoor op maandag, donderdag en vrijdag

Je kunt mij bereiken op:
Kantoor: 0299 - 20 08 08, op werkdagen bereikbaar tot 17.30 uur
E-mail: danielle@hrmakelaars.nl


Nathalie de Vroom

Oog voor detail

Als je dan besluit je huis te verkopen, wil je dat natuurlijk zo goed mogelijk doen. Ik help daar graag bij. Zodra we de verkoop opstarten, kom ik bij je langs om samen met je met een kritisch oog te kijken naar je huis. Hoe kunnen we samen zorgen dat het huis zo goed mogelijk gepresenteerd wordt?  Soms kan het zijn dat we door het verschuiven van meubelen of door een andere kleur op de wand een heel ander resultaat geven. Op de dag van de fotografie kom ik voorrijden met een bus vol stylingspullen en zorg ik dat ieder detail er mooi uitziet.
Ik zorg ook voor de fotografie en de video die we van je huis maken. Kwaliteit is daarbij voor mij heel erg belangrijk.
Al heel wat jaren werk ik als stylist en fotografe. Het is het leukste werk dat ik kan  bedenken. Telkens kom ik weer bij mensen thuis en mag ik hen helpen bij een nieuw stapje in hun leven.Je kunt mij bereiken op:
Kantoor: 0299 - 20 08 08, op werkdagen bereikbaar tot 17.30 uur
E-mail: nathalie@hrmakelaars.nl


Mariska Beentjes

Enthousiast en behulpzaam

Hallo, ik ben Mariska Beentjes. Sinds juni 2019 werk ik bij HR makelaars. Ik werk op dit moment op de binnendienst en in de avonduren ben ik heel druk met de opleiding tot makelaar. Binnenkort kun je me dus ook buiten treffen bij bijvoorbeeld een bezichtiging.

Tot voor kort werkte ik bij een ander makelaarskantoor. Ook daar had ik het heel erg naar mijn zin maar toen ik de kans kreeg om bij HR te gaan werken, begonnen mijn handen te jeuken. Voor mij is het helemaal fijn dat ik nu lekker dicht bij mijn werk woon. 
Ik woon in het centrum van Purmerend, een super strategische plek natuurlijk om zo af en toe gezellig met vrienden op pad te gaan.

Je kunt mij bereiken op:
Kantoor: 0299 - 20 08 08, op werkdagen bereikbaar tot 17.30 uur
Mobiel: 06-27202378
E-mail: info@hrmakelaars.nl
Neem contact op


HR Makelaars Purmerend
Sydneystraat 4, 1448 NC Purmerend
T 0299 - 20 08 08
HR Makelaars Amsterdam
Kraanspoor 50, 1033 SE Amsterdam
T 020 - 22 99 474
E info@HRmakelaars.nl
Ga naar de contactpagina >

Onze nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Geslacht:  

Recente Tweets


HR Makelaars @hrmakelaars
The latest The HR Makelaars Daily! https://t.co/tpU3YZ9hcy...

HR Makelaars @hrmakelaars
The latest The HR Makelaars Daily! https://t.co/9tmzA7zlR9 Thanks to @VerHuurVeilig @groot_waterland #verhuurdersgedrag...

Bekijk al onze Tweets >

Onze makelaars


Richard Herlé
06 - 22 669 047
Richard@HRmakelaars.nl
Laura Herlé-Ruys
06 - 33 990 100
Laura@HRmakelaars.nl
Michael Snoey Kiewit
06-41149576
michael@HRmakelaars.nl
Mariska Beentjes
06-27202378
info@hrmakelaars.nl
Bekijk alle makelaars >